2017. november 30., csütörtök

Telefonhálózatra köthető lakásriasztó készlet - Jelenlegi ára: 21 990 Ft


Vásárolj rizikó nélkül, egy megbízható eladótól! Ha nem felel meg a termék, visszahozhatod és visszaadjuk a pénzed.
Számla 1 év garancia
Komplett lakásriasztó készlet mozgásérzékelővel, ajtónyitás figyelővel és riasztóval + 2 db távirányító
Minél több csapdát állítasz a hívatlan látogatónak, annál kevesebb eséllyel lesz sikeres a látogatása…
Biztonságos ajtó, esetleg riasztó védi értékeid, az otthonodban, a nyaralóban, a tárolóban, a garázsban és a munkahelyeden is?
Ha a válasz igen, akkor is érdemes beiktatnod, egy plusz védelmet, ha nem, akkor pedig egyenesen kötelező... Most komplett szettet küldünk Neked, hogy biztonságban tudd családodat és értékeidet.
A központi egység vezetékes telefonhálozatba köthető és azon keresztül is vezérelhető. Ha a csomagban küldött mozgásérzékelő vagy ajtónyitás érzékelő észleli az illetéktelen behatolást, a rendszer automatikusan felhívja az előre megadott telefonszámot egy előre felvett szöveggel. Természetesen közben a sziréna sikító hangja is megszólal, ami többnyire blokkolja a gondolkodást, és menekülésre készteti, a rossz szándékkal érkező vendéget.
A rendszer elemmel működik, így bárhova felszerelheted és egy esetleges áramszünet idején is védi otthonodat, így a bonyolult riasztórendszerekkel ellentétben lehetetlen "hátulról" kijátszani. Természetesen lehetetlen mozgás nélkül megközelíteni az egységeket, ráadásul a két mellékelt távirányítón kívül semmilyen más módon nem befolyásolható a működése.
Hasznát veszed otthon és a nyaralásnál, az üzletben és a raktárban, a lakásban és a garázsban, de akár az öltözőszekrényedbe is beteheted, kb. Pár perc alatt bárhol beüzemelheted.
Tulajdonságok:
- Komplett lakásriasztó készlet - telefonhálózatra köthető
- Bárhol szaktudás nélkül üzembehelyezhető
- Behatoláskor felhív egy előre megadott telefonszámot (akár a rendőrségé is lehet! ) - az ilyenkor használt szöveg felvehető rá
- Teljes sötétségben is lát
- Áramszünet esetén is védelmet nyújt
- Csak a távirányítóival kapcsolható ki és be / nem kér kódot
- A mozgás szenzor 110 fokban érzékel
- A szett tartalmaz egy központi egységet, egy mozgásérzékelő, egy ajtónyitás érzékelőt, egy szirénát és két távirányítót
Eredeti ár: 32 990 Ft
Akciós ár:
21 990 Ft
Keresd Bonzobonzijevics további akcióit termékeink között!


Jelenlegi ára: 21 990 Ft
Az aukció vége: 2017-12-21 22:40 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése