2017. november 28., kedd

PETER STORM sötétkék professzionális férfi túrakabát, esőkabát M-es - Jelenlegi ára: 2 900 Ft

Eladó a képeken látható  PETER STORM sötétkék profi túrakabát, esőkabát, tavaszi kabát., kapucnis, amely bepatentolható!, összehúzható lehúzható egész homlokra. derékban és alól is összehúzható, az ujja gumis, tépőzáras. nagy zsebek mindenhol, belülről külön cippes hely telónak, MP3-ban bemenet! elöl cippes és tépőzáras. kiváló viselet akár túrázáshoz vagy bármilyen kinti tevékenységhez akár esik, akár fúj a szél!! jó állapotú! sokkal szebb kék, mint a képeken!  A beleírt méret M-es, de mérem: hossza: 70cm, mell: 62cm, derék: 56cm, váll: 50cm. hibátlan, szép állapot!! minőségi cucc!! Rakok fel több ruhacsomagot. 2 vagy több vásárlásánál kikiáltási áron azonnal vihető! előtte kérlek írj, hogy át tudjam írni a fix árat. SZEKRÉNYÜRÍTÉS!!  
Szétnéztem családom szekrényeiben és találtam egy csomó, kinőtt, nem használt márkás szuper cuccot. Érdemes benézni, folyamatosan rakok fel pár férfi-kamasz-női ruhát. Több termék vásárlásánál kedvezmény, csak mielőtt licitálsz, egyesztessünk!
A posta 2017-ben módosította díjszabásait, ezért ajánlott levélként is már csak csomagként mehet, ami 1490ft. a vatera futár az üzenet, de egyeztessünk utalás előtt! április 24-től változik a csomagautomata díjszabás!! egyeztessünk utalás előtt!
Kérlek, hogy vásárlás után 3 nappal vedd fel velem a kapcsolatot és 1 héten belül rendezd !
jó licitálást!!

Jelenlegi ára: 2 900 Ft
Az aukció vége: 2017-12-19 09:25 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése