2017. június 28., szerda

Power Dynamics PD-510A 300/600w aktív hangfal+GARI - Jelenlegi ára: 76 990 Ft

Power Dynamics PD-510A 300/600w professzionális aktív hangfal
Műszaki adatok:
- Igényes formatervezés
- Aktív hangfal, beépített erősítő
- Csúcs teljesítmény: 600w
- Zenei Teljesítmény: 300w
- RSM teljesítmény: 210w
- Impedancioa: 4 Ohm
- Frekvencia átvitel: 45Hz - 17kHz
- Beépített hangváltó
- Vágási frekvencia: 2. 8kHz
- SPL @ 1W/1m: 97dB
- SPL max: 122dB
- Mélysugárzó : 10" (2" coil / 10oz)
- Driver magas (1. 35" coil / 10oz)
- Elől masszív fém rács
- Ideális zenekaroknak, discoba
- Méret: 32 x 52 x 32cm (szé x ma x mé)
- Tömeg: 17. 5kg
Termékleírás:
A Power Dynamics a holland discotechnikai óriás, a Tronios közép-felső kategóriás márkája. A vállalkozás 1998-as megalapítása óta hatalmas fejlődésen ment keresztül és kiváló árinak köszönhetően lassan egész Európában teret hódít. A gyártó nagy gondot fordít a minőségbiztosításra, minden darabot egyenként tesztel, mielőtt azok elhagynák a gyárat, így termékei nagyon megbízhatóak. Minden Power Dynamics termékre 3 év teljes körű garancia érvényes. Az MK Discotechnika 2012 óta a márka hivatalos magyarországi képviselője.
A Power Dynamics PD-5 szériája jelenleg a gyártó legkomolyabb aktív hangfalsorozata, melynek fejlesztésekor egy megfizethető, de profi minőségű termék megalkotása volt a cél. A családba 3 különböző méretű szélessávú hangfal tartozik, a PD-510 (25 cm), PD-512 (30 cm), PD-515 (38 cm). A ládák felépítése megfelel a komolyabb elvárásoknak is, külsejét erős ipari gyanta fedés borítja, ami nagyon jól ellenáll a mechanikai behatásoknak, és könnyedén takarítható. Dizájn tekintetében sem lehet panasz a hangfalakra, sőt mondhatni rendkívül modern és egyedülálló hullámos kialakítást vittek bele. Melyet a narancsságra magassugárzó tölcsére és a Power Dynamics logo csak mégjobban kiemelt, így kapva egy modern és feltűnő színösszeállítást, mely bárhol megállja a helyét. Belsejében jó minőségű, nagy tekerccsel rendelkező mélyhangszórót, valamint profi driver magassugárzót találunk. A láda optimális tömeggel rendelkezik, nem spórolták ki belőle az anyagot, ugyanakkor szállítása sem jelent túl nagy problémát. Aktív hangfal lévén beépített erősítővel rendelkezik, így nincs szükség külső erősítőre, végfokra sem. Beépített állványhüvelyének köszönhetően, akár állványra téve, vagy stellite rendszerek középmagas hangfalaként is jól használható. A kedvező műszaki tulajdonságok mellett a láda esztétikailag is megfelel a kor elvárásainak, modern külsejével bármilyen környezetbe beilleszthető. Ajánljuk minden olyan érdeklődőnek, aki egy komolyabb tudású, jó hangminőségű, de megfizethető hangfalra van szüksége. Ideális házibuliba, zenekaroknak, discoba, hangosításokra.
Kábelek, átalakítók, kiegészítők:
A termék mellé bármilyen kábelt, átalakítót, kiegészítőt meg tud nálunk vásárolni. Minden kiegészítő raktáron van, előzetes egyeztetést követően a megrendelt termékkel együtt tudjuk szállítani. Ha valamit nem talál meg webáruházunkban, érdeklődjön telefonon, mindenünk van, de nincs minden külön feltöltve.
Szállítási lehetőségek:
-Személyesen átvehető, kipróbálható Egerben és Budapesten
-Budapesten és környékén ingyenesen házhoz szállítjuk
-Előzetes egyeztetés után átvehető az Eger - Budapest útvonalon
-Utánvéttel 30. 000 Ft alatti végösszeg esetén: 1. 500 Ft
-Előre utalással 30. 000 Ft alatti végösszeg esetén: 1. 500 Ft
-Ha a rendelés végösszege eléri a 30. 000 Ft-ot: INGYENES
Garancia:
- 3 év teljes körű garancia.
14 napos visszaküldési lehetőség:
Ha a tőlünk vásárolt áru nem nyerte el tetszését, az átvételtől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti azt cégünknek! Célunk, hogy mindenki megtalálja nálunk számításait és olyan terméket kapjon, ami valóban megfelel igényeinek. Sok éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően biztosan tudunk megoldást találni az ön részére is. A visszaküldés és elállás részleteit a felhasználási feltételek között találja!
3 év teljes körű garancia.
+++ Szállítás azonnal, raktárról! +++
A terméket raktáron tartjuk, a rendelést követően azonnal tudjuk szállítani, azonban a terméket több felületen is hirdetjük, időnként előfordulhat ideiglenes készlethiány, amikor a szállítási idő megnő.
Budapesten és környékén ingyenesen házhoz szállítjuk
76. 990 Ft/db
Tekintse meg további termékeinket is a következő linkre kattintva:
TOVÁBBI TERMÉKEK
keverő, zenekari keverő, karaoke keverő, karaoki, 8 csatornás, 6 csatornás, 4 csatornás, effekt, effektes, effektes keverő, effektprocesszor, hangkeverő, hang keverő, dj keverő, djkeverő, midi vezérlő, midi controller, mikrofon, mikroport, fejmikrofon, fej mikrofon, csipesz mikrofon, csipeszmikrofon, ruhára csíptethető mikrofon, ruhára csiptethető mikrofon, mikroport, vezeték nélküli mikrofon, rádiós mikrofon, mikrofon csipesz, headset, fejhallgató, karaoke, hangfal, hangfalpár, hangszóró, mélyláda, subláda, szubláda, szub, sub hangfal, topláda, szélessávú hangfal, középmagas hangfal, karaoke hangfal, hangláda, hang szóró, aktív mélyláda, aktív hangfal, aktívhangfal, aktív hangfalpár, házimozi hangfal, házimozi mélyláda, házimozi sub láda, disco hangfal, disco mélyláda, reflex, házibuli, party, disco

Jelenlegi ára: 76 990 Ft
Az aukció vége: 2017-07-18 21:04 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése