2017. június 27., kedd

A függetlenség napja - Blu-ray - Will Smith / Cloverfield - Blu-ray, Sci-fi, Angol - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

A függetlenség napja - 1000 Ft
Cloverfield - 1000  Ft 
Külön-külön is megvásárolhatóak.  Megrendelés után (vagy előtte) emailben vagy itt üzenetben lehet jelezni, mely filmet szeretné megvásárolni.  
__________________________
A függetlenség napja:
Eredeti, újszerű állapotú Blu-ray, magyar vonatkozás nélkül.  
Hang: angol 
Felirat: angol, dán, finn, norvég, svéd
Region B, tehát hazai lejátszókhoz passzol.
Tartalom:  
Az Egyesült Államok nyomkövető rendszerei 550 km átmérőjű, gigantikus űrhajó közeledtét jelzik. A tévéhíradók a világ legnagyobb városai fölött lebegő óriási űrhajókról tudósítanak. Másnap az elnököt biztonságos helyre menekítik. A Washington D. C. -t ért támadást követően az egész országban úrrá lesz a káosz. Hamarosan nyilvánvalóvá válik, hogy az idegenek célja a Föld totális megsemmisítése. A világ összes hadserege készen áll, hogy felvegye a harcot a gonosz betolakodókkal szemben.
____________________________________ 
Cloverfield:  
Eredeti Blu-ray, magyar vonatkozás nélkül.  
Hang: angol, francia, spanyol
Felirat: angol, francia, spanyol, portugál
Region B, tehát hazai lejátszókhoz is passzol.  
Tartalom:  Rob (Michael Stahl-David) egy New York-i fiatalember, aki nemsokára Japánba költözik. Barátai búcsú bulit rendeznek neki, amelyet Rob jó alkalomnak talál titkolt érzelmei bevallására és más elvarratlan szálak elvarrására. Az este azonban egészen váratlan fordulatot vesz, amikor a partizókkal teli terem hirtelen megrázkódik. A társaság elcsendesedik, meghallgatja a tévében a földrengésről tudósító híreket, majd kimennek a tetőre, hogy megnézzék, mekkora a pusztítás. Akkor azonban hatalmas robbanást pillantanak meg a távolban. Elmegy az áram, és mindenki pánikszerűen kimenekül a sötét utcára. A baráti társaságot emberi sikolyok és valamilyen mély, állatias morgás fogadja az utcán, ahol addigra minden megváltozott. A várost hatalmába kerítette valami, ami egy más világhoz tartozik, rettenetes és óriási.
A fotók a termékről készültek.  
Azonnal átvehető bármelyik Négyes  metró megállóban.
Sok filmet hirdetek most.
Ha postai úton kéri a terméket, akkor sokat spórolhat a postaköltségen, mivel több termék rendelése esetén egyben postázok. A vatera valamennyi rendeléshezkülön-külön felszámolja a postaköltséget, de ezt nem kell figyelembe venni, mivel egy csomagban fogom postázni a filmeket, így a postköltség jóval kedvezőbb lesz.  
Most akciós postaköltséggel!


Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2017-07-18 14:48 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése