2017. április 29., szombat

Mobil riasztó, komplett, vagyonőröknek - Jelenlegi ára: 13 900 Ft

Könnyen szállítható (kis helyigényű és könnyű), komplett, mobil rendszer. Akár napi (változó szolgálati helyek) egyszerű (pár perces) telepítéssel, ami a mozgásérzékelő elhelyezéséből (rögzítés) és a központ bekapcsolásából áll.
A rendszer rádiós kapcsolatú (nem kell vezetékekkel pepecselni).
Igen hasznos segítő a nyugodt szolgálatellátás érdekében. Az alkalmazásával elmaradnak a meglepetések. Összesen 4 db terület (pont) ellenőrzésére alkalmas.
Kb. 24 órás üzemidő, ami a riasztások gyakoriságától és a rákapcsolt infráktól függően változhat.  
Tartalom:
1. Szerelt központ (4 egység egyben):  
a) Akkumulátor, 12V. b) Központi egység, ledes kontroll a bekapcsolt állapotról és a riasztás helyéről. c) Billenőkapcsoló a központ ki-be kapcsolására (élesítés). d) Sziréna, az infra által észlelt mozgás hangjelzésére.
2. 1 db infra mozgásérzékelő:
(A központ még +3 db rákapcsolására alkalmas. ) A központ és a mozgásérzékelő közötti távolság 100 m körüli lehet. A beépítettség és terepviszonyok függvényében ez a távolság lehet több is. Kb. 7 méterig megbízható a mozgásérzékelés és 90 fokos látőszöggel. Kül és beltéren egyaránt használható. Kültéri használat esetén a párásodás elkerülése érdekében, belerakott páramentesítővel. Szinte bárhova rögzíthető a rászerelt kapcsos pánttal (oszlop, faág, kerítés, stb. ) és csak fantázia kérdése, hogy hova kerül elhelyezésre. Fekete szig. szalaggal lett borítva (álcázás).
Ezt a két egységet kell szolgálatba vinni, egy ételdobozban (álcázás). A doboz (7. kép) mérete 20 x 14 x 8, 5 cm, a súlya 1 kg.
3. Akkumulátor töltő (csepp töltő), ledes kontrollal, csíptetős akku csatlakozással. Ezt csak akkor ajánlatos vinni a szolgálati helyre, ha a központ bekapcsolt állapota (ellenőrzés) várhatóan több mint 24 óra. A doboz (8. kép) mérete 13 x 10, 5 cm, súlya 90 dkg.
Ha van kérdése, azokra szívesen válaszolok.


Jelenlegi ára: 13 900 Ft
Az aukció vége: 2017-05-20 17:15 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése