2017. április 26., szerda

2 generácios apple óra . Nike eredeti új bontatlan 42mm ezüst sport - Jelenlegi ára: 99 000 Ft

42 mm Nike Apple óra 
Eredeti Apple készülék, eus töltő , Apple garancia 1 ė v. A doboza is fóliás.  
A 38 mm-es tokhoz tartozó szíj 130– 200 mm körméretű csuklóra illik.
A 42 mm-es tokhoz tartozó szíj 140– 210 mm körméretű csuklóra il
Magyar Kft hivatalos 27% áfŕ s számlával. Magyar nyelvet alapban tartalmaz. Az ár tartalmazza az áfát és a vám költségét is. Amennyiben egy termék nem érkezik meg , sérülten érkezik akkor a vevőnek a vevő által utalt összeget visszautaljuk.  
Kérem komolytalanok utólag alkudozók ne keressenek. Fizetés utalással vagy paypal. Apaypal költsége a vevőt terheli!   Posta ideje 10-25m. nap között és aztán  vám , vám ideje 10m. nap  kb emiatt azonban nem tudok felelősséget vállalni.
Vám ideje 10-30m. nap is lehet kérem ennek tudatában vásárolj.   Fizetés utalással! A feltüntetett postaköltség az ide posta egy termékre eső költsége.   Kérlek nézd meg az értékeléseimet.  
  Szállítás menete: A terméket GSM szaküzlet folymatosan rendelt termékeivel együtt hozatjuk el. így a biztonságos szállítás biztosított. Érkezése után postázom MPL-lel vagy személyesen átveheted. Amnnyiben egy termék nem érkezik meg sérülten érkezik vagy nem az érkezik a vevőnek amit utalt összeget visszautaljuk. A vevőt kár nem érheti és nem éri!   Ügyeskedőket megkérném kerüljenek. Köszönöm.
Ha egy termék nem érkezik meg  vagy sérülten érkezik, vagy nem az érkezik a termék ára visszautalásra kerül ! A vámot a bolt intézi  és úgy kerül hozzád. Neked eznem kerül semmibe. A vám ideje miatt nem tudok felelősséget vállalni és a posta ideje miatt sem

Jelenlegi ára: 99 000 Ft
Az aukció vége: 2017-05-17 18:56 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése