2016. november 26., szombat

GoPro SJ4000 12MP FHD 1080P Vízálló Sport Kamera! - Jelenlegi


SJ4000 Sport Kamera!
Fekete, fehér, ezüst, arany, kék, rózsaszin és piros kivitelben!
A választott szint rendeléskor a megjegyzés rovatban kell megadni, ennek hiányában ezüst vagy fekete szinben fog érkezni a termék, ez utólag nem módositható!
Azonnal rendelhető!  
Specifikáció:
Resolution of Videos Recorded 1920*1080P 30fps
Video Format MOV
Compressed Format of Videos H. 264
Resolution of Photos 4032*3024P 12M / 8M / 5M
Storage Micro SD
Shooting Mode Single Shot / Self-timer (2s / 5s / 10s / Continuous Shooting
Frequency of Optical Source 50Hz / 60Hz
USB Interface USB2. 0
Power Source Interface 5V1A
Battery Capacity 900MAH
Power Dissipation 400mA@4. 2V
Recording Time About 70 minutes
Charging Time About 3. 5 hours
Operating System (OS) Windows XP/VistaorAbove/Win7/Mac os
Dimension 59. 27*41. 13*29. 28
 Csomag tartalma:
1 X Sports DV
1 X Waterproof Case
1 X bicycle stand
1 X Clip
1 X Helmet base
4 X Bandages
1 X adapter
2 X 3M adhesive tape
1 X USB Cable
1 X Fixed base
1 X Manual
Vásárlással kapcsolatos fontos információk:
100% os pozitív értékelésre törekszünk!
Visszautalás:  a vételárat visszautaljuk ha nem érkezik meg a termék.
Ez esetben kérem jelezze email-en keresztül, hogy megoldást találhassunk a problémára! Ne telefonáljon hiszen akár több órára is szükségünk lehet mire utánanézünk a rendelésnek!
Kommunikáció:  Minden esetben kizárólag email-ben a fentiekben említett miatt!
Hibás termék:  visszautaljuk vagy újrapostázzuk a terméket megállapodástól függően miután visszapostázta a megadott címre.
A szállítási idő:  9-12 munkanap, de a postától függően előfordul a 25-35 munkanap is! A posta szállítási idejéért nem tudunk felelősséget vállalni, az e mlített szállítási idő tájékoztató j! ellegű!
Nagyon fontos!  Kérem NE LICITÁLJANAK azok a kedves vásárlók, akik nem tudják kivárni az esetleges 35 munkanap szállítási időt! A termék messziről jön, előfordul időnként, hogy a posta lassabban kézbesít.
Postázás:  A vételár beérkezését követő második munkanapon postázzuk a terméket!
A szállítási idő nem a leütés napjától értendő, hanem a befizetés napját követő második munkanaptól!
Utalás:  Kizárólag átutalást (házibank, netbank) fogadunk el! Banki/Postai készpénz befizetést/Rózsaszín csekket ill. egyéb NEM!
Átutalásnál a Vatera felhasználónevét feltétlenül adja meg a közlemény rovatba (különösképpen ha nem a saját bankszámlájáról utal), ellenkező esetben előfordulhat, hogy nem tudjuk visszakeresni a rendelését ill. nem tudjuk megállapítani melyik vásárló utalása! Ebben az esetben nyilvánvalóan nem tudjuk a terméket postázni ill. Önt sem tudjuk értesíteni, hiszen nincsen kiindulópontunk!
Fizetés/szállítás:
-Ajánlott posta esetén az első termékre a posta 1300Ft, minden további 500 Ft/db.
Átvétel:  azoknak a vásárlóknak akik nem veszik át a rendelt terméket a postától és visszaküldésre kerül a termék, a postaköltség újbóli megfizetésével tudjuk csak újraküldeni, illetve amennyiben az összeget kéri vissza, a termékek árát tudjuk csak visszautalni, postaköltség nélkül. A termék átvétele az Ön felelőssége! Amennyiben a Mi hibánkból nem tudja átvenni, pl téves címzés miatt, így a postaköltség minket terhel.
A szállítási idő: 9-12 munkanap, de a postától függően előfordul a 25-35 munkanap is! A posta szállítási idejéért cégünk nem tud felelősséget vállalni, az említett szállítási idő tájékoztató jellegű!
Nagyon fontos! Kérem NE LICITÁLJANAK azok a kedves vásárlók, akik nem tudják ki várni az esetleges 35 munkanap szállítási időt! ! A termék messziről jön, előfordul időnként, hogy a posta lassabban kézbesít.
Az utalás FHB számlánkra történik.
Freemail, Citromail probléma:  Nagyon sok gondunk van a freemail, valamint a citromail címekkel! Akinek freemail/citromail címe van és a megrendelést követő 24 órán belül nem kap emailt tőlunk, ez azt jelenti, hogy az email cím visszadobta a küldött email-t. Ilyenkor küldjön üzenetet egy másik email címről és ne felejtse ki a megrendelési adatokat, valamint a felhasználónevet!
Nézz körül és tekintsd meg az árukinálatot az alábbi linken!
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=Feqtor855
Kellemes Vásárlást Kívánunk!


Jelenlegi

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése