2016. november 28., hétfő

Tiffany ablak, fali kristály kereszt ek művésztől. - Jelenlegi

Tiffany,  ablak,   fali kristály kereszt művésztől.
Minden fotón megtalálható az ablak-falikép sorszáma (1-15), válassza ki, hogy melyiket vásárolja meg a sorszám alapján, ezt adja meg nekünk e-mailban és azt küldjük, annyi darabot vásároljon ahány darabot vásárolni kíván!  
A postázási díjak nem adódnak össze! Több darab vásárlásakor is csak egyszer kell megfizetnie a szállítási dijat akkor is ha a Vatera a szállítási dijakat minden darabhoz hozzá is adná!
Ha bármit nem értene kérdezzen!
Körülbelüli Méretek: 23 cm magas, 16 cm széles.
Gyönyörű, a fények játéka leírhatatlan!
Posta
Id. Peák István Üvegművész.
A készítő Művészről röviden:
A Tiffany mesterséget az USA-ban tökéletesítette a 70-es években.
Első nyilvános bemutatkozása az 1984-es Plovdivi Világkiállításon volt ahol nagy sikert és elismerés ért el rendkívül különleges egyedi munkáival.
Több szabadalommal rendelkezik a díszmű-üveg készítés terén (is).
Nagyobb munkái:
Magyarországon a Budapesti Értéktőzsde 300 m2-es díszmű-üveg kupolájának elkészítése, a Budapesti OTP székház pénztár-termének díszmű-üveg kupolája, megszámlálhatatlan Egyházi és Világi díszmű-üveg munkák USA-ban, Európában, Világszerte.
Külföldön főképpen a tengerentúlon és Nyugat Európában ismertek különleges Tiffany munkái, extravagáns 3D, 4D, Tiffany képei a Vatikánban és számos templomokban, kegyhelyeken, magángyűjteményekben is megtalálhatóak az egész világon.
Köszönöm szíves figyelmüket

Jelenlegi

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése