2022. december 18., vasárnap

Igazi ritkaság!Gyönyörű Auguste Reymond Arsa automata óra az 1970-es évekből AS2062 Werk. - Jelenlegi ára: 24 900 Ft

.
August Reymond, ARSA
Auguste Reymond Több mint egy évszázada 1898 óta készít órákat. Kis manufaktúra a svájci Tramelanban. A mai napig egyedülállóan magas a kézi munka aránya. Az összeszerelés és az óratokok utópolírozásán túl még egy sor egyéb műveletet végeznek kézzel az órásmesterek az Auguste Reymondnál. A cég filozófiáját két szóval lehet kifejezni: tisztesség és kreativitás. Az óragyártás egy olyan "művészet" ahol a "műnek" meg kell felelnie a technikai és esztétikai követelményeknek is. Az órának tökéletesen kell működnie, hogy alapvető időmérő funkcióját pontosan ellássa, ugyanakkor ékszerről is beszélünk, amely érzelmi értéket hordoz.
Gyűjteményből kihagyhatatlan de hordásra is kiváló szép  Auguste Reymond Arsa  óra  szép   az 1970-es évekből  AS2062 szekezettel hozzá való szép pilóta bőr szíjjal.
Mérete 35 mm korona nélkül mérve
Swiss Made
Igazi nagyon ritka kihagyhatatlan gyűjteményi darab!
Gyönyörű számlap. Szép tok acél hátlappal. Szerkezete teszi dolgát  működik . Igazi gyűjteményi darab lehet de hordásra sem utolsó ez gyönyörű és nagyon ritka Arsa óra  . A képek magukért beszélnek.. Mérete 34 mm korona nélkül mérve.
Óráimnál tok polírozás krómozás ródiumozás aranyozás mutatók foszforozása 7 munkanapon belül megoldható.
Pontosság, járástartalék, megbízhatóság nem vizsgált, így erre garanciát nem tudok vállalni, ha az óra nem működik arra külön a leírásban felhívom a figyelmét.
Jó licitálást, kérem tekintse meg egyéb termékeimet is, a "felhasználó további termékei" -re kattintva!
Posta: 1100 forint elsőbbségi ajánlva bubis borítékba csomagolva.


Jelenlegi ára: 24 900 Ft
Az aukció vége: 2022-12-19 02:17 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése