2022. november 8., kedd

Monin Brownie szirup 0,7L - Jelenlegi ára: 4 950 Ft

Monin Brownie szirup 0, 7 LA Monin Brownie szirup elhozza e klasszikus, luxus koktél és kávé ízt, amely igazi kényeztetés mindenki számára.
Monin Brownie szirup 0, 7LEredete
 
Ez az Amerikából elterjedt sütemény szerte a világon belopta magát az édesszájúak szívébe. Igazi csokoládés gyönyör, minél csokisabb, annál jobb, tökéletesen passzol egy csésze tea vagy kávé mellé.
 
Minden sütemény eredete rejtélyes, nem kivétel ez alól a brownie sem (nevét persze a csokoládétól barna színéről kapta), amelynek történetét valóságos legendák lengik körül. A legvalószínűbb, hogy hazája New England lehetett, azon belül is Boston, ahol egy cukrász tévedéséből ? vagyis hogy véletlenül olvasztott csokoládét adott egy keksz tésztájához ? sülhetett ki az első brownie. A másik elképzelés szerint egy szakács tortát sütött, de túl kevés volt a liszt: ennek a pletykának az alapja a sütemény szokványosnál könnyedebb állaga (akkor jó, ha belül még szinte ragacsos). A harmadik történet főhőse egy háziasszony, aki Bangorban kifelejtette a sütőport a csokis tortájából, de ahelyett hogy kidobta volna, kockákra szeletelve tálalta fel. Bármelyik legenda is az igazság (de miért is ne lehetne akár mind igaz? ), az első recept 1906-ban jelent meg.
 
A brownie népszerűsége azóta is töretlen, és ma már nemcsak az amerikaiak legkedveltebb édessége, hanem szerte a világon nagy sikert aratott az emberek körében.
 
Mára szerencsére mindenki számára elérhető ez az isteni finomság, mely már szirup formájában is elérhető a Monin jóvoltából.
 
Élvezze Ön is a brownie ízét luxus koktéljaiban, selymes desszertitalaiban, ízletes kávékülönlegességeiben a Monin Brownie sziruppal!
 
Szín
 
Sötét csokoládé barna
 
Ízvilág
 
Enyhén diós zamatú sötét csokoládés sütemény.
 
Felhasználási ötletek:
 
A Monin Brownie szirup  rendkívül erőteljes csokoládés sütemény ízzel rendelkezik, mely könnyedén hozza a sötét csokoládé érzését kávékülönlegességeiben, desszertitalaiban, tejes shakejeiben, ízesített tejitalaiban és klasszikus koktéljaiban.  


Jelenlegi ára: 4 950 Ft
Az aukció vége: 2022-11-09 02:04 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése