2022. október 1., szombat

MÉLYHORNYÚ GOLYÓSCSAPÁGY 609 2RS - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

 Radiális golyóscsapágy sorozat: 600
Mélyhornyú golyóscsapágy, egysoros, DIN625
A mélyhornyú golyóscsapágyak sokoldalú felhasználhatóságuk és gazdaságosságuk miatt a leggyakrabban eladott csapágy gyártmányok közé tartoznak. Radiális és axiális erőket vesznek fel és nagy fordulatszámokra alkalmasak. Konstrukciós jellemzőik miatt a mélyhornyú golyóscsapágyak széles körű felhasználásra alkalmasak. Az UBC mélyhornyú golyóscsapágyak hőkezelése lehetővé teszi felhasználásukat 150 °C üzemi hőmérsékletig.
Mélyhornyú golyóscsapágy kétoldali tömítő tárcsával
A típusszám utáni 2Z kiegészítő jelzés utal a két, mindkét oldalon elhelyezett tömítő tárcsára. A porvédő lemezek védik a csapágy belsejét a szennyező részecskék és egyéb idegen testek behatolása ellen. Forgó külső gyűrű esetén ezek a csapágyak a fordulatszám-határ legfeljebb 40%-át érik el. Az UBC két oldalon fedett mélyhornyú golyóscsapágyai örökös kenésűek, ezért karbantartásmentesek.
Mélyhornyú golyóscsapágy kétoldali tömítőtárcsával
A típusszám utáni 2RS kiegészítő jelzés utal a két oldalon elhelyezett tömítő tárcsákra. Ezek a tömítések, amelyek gumibevonatú acéllemez vázból állnak, és a belső gyűrűnél egy ajaktömítéssel záródnak, nagy védelmet nyújtanak a szennyeződések és a nedvesség ellen. A szintetikus kaucsuk anyag sok agresszív anyagnak ellenáll. Az UBC két oldalán fedett mélyhornyú golyóscsapágyai örökös kenésűek ezért karbantartásmentesek.
Műszaki adatok:
Fordulatszám (max. ): 20000 rpm ? Furat átmérő: 9 mm ? Golyóscsapágy jellemzők: Kétoldalt tömítés ? Golyóscsapágy típus: Hornyos golyóscsapágy, radiális ? Külső ?: 24 mm ? Méret, hossz: 7 mm ? Radiális dinamikus hordszám: 3650 N ? Statikus radiális terhelés: 1630 N ? Átmérő: 24 mm
A termék kiszállítási ideje 4-5 munkanap.
A termék cikkszáma: #337874


Jelenlegi ára: 1 490 Ft
Az aukció vége: 2022-10-02 05:59 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése