2022. szeptember 24., szombat

Tri-wing csillag csavarhúzó Nintendo Gameboy szereléshez - Jelenlegi ára: 599 Ft


Hello! A képen látható Tri-wing csillag csavarhúzó Nintendo készülékekhez eladó.
Három ágú mini csillagcsavarhúzó (kb. 10 cm a teljes hosszúsága, a fém szár vastagsága 2, 5 mm). Nindendo DS, GBA, Wii és hasonló készülékek, kazetták szereléséhez, karbantartásához, akkucseréhez elengedhetetlen szerszám.
Néhány Apple laptop számítógéphez is jó, pl. akkumulátor szétszereléshez.
Új, nem használt, csomagolás nélküli termék.
Ami és ahogy a képeken látható! Ha valami nem világos, kérdezz!
A termék ajánlott postaköltsége előre átutalás esetén: 650 Ft. Foxpost csomagautomatába előre átutalás esetén: 999 Ft. Személyes átvétel díjmentes, a részletekért olvass lejjebb!
Amennyiben lehetséges, egyszeri postaköltségért el tudok küldeni több terméket.
--------------------------------------------------------------------------------------
FIGYELEM! Nagyon szépen megkérlek, hogy csak akkor licitálj, ha VALÓBAN MEG AKAROD VÁSÁROLNI a terméket, és MINDEN TEKINTETBEN ELFOGADOD A FELTÉTELEIMET:
Az aukció esetleges nyertesével maximum 3 napon belül kapcsolatfelvételt kezdeményezek E-MAIL-ben, és ezt viszont is elvárom. A termék személyes átvétele reggel és este ZUGLÓBAN a Hungária krt. - Thököly út kereszteződése közelében, vagy nap közben Budaörsön, az OBI áruháznál lehetséges! Ha ez a két helyszín nem felel meg, akkor a postai utat javaslom! A postaköltség a vevőt terheli. A terméket ajánlottan postázom, kezelési és csomagolási költséget nem számolok fel, csak a tiszta postaköltséget!
Fizetés: - rózsaszín postai csekk- bankszámlára átutalás
Az egy héten belül nem jelentkezők, a sokadik felszólításra sem fizetők, illetve a terméket három héten belül át nem vevők negatív értékelést kapnak, sajnálom!
A termékre a hatályos úniós jogszabályok alapján NEM vagyok köteles garanciát vállalni! Ennek ellenére VÁLLALOM, hogy a vevő a postázást követően 7 napon belül kifogással élhet, ha a termék NEM a LEÍRÁSNAK megfelelő (állapot, működés, stb). A problémákat igyekszem rugalmasan kezelni, gyorsan megoldani!
Köszi, hogy elolvastad! Jó licitolást!


Jelenlegi ára: 599 Ft
Az aukció vége: 2022-09-25 03:53 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése