2022. július 5., kedd

MATRICA autó motor lakóautó kerékpár laptop kemping túra hegymászás ADV =Eastland park = 1FT NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft


MATRICA KIÁRUSÍTÁS - GARÁZSVÁSÁR
ÚJ, egyedi matricák - mindegyikből 1-1 darab van! 1 forintról indul, nincs minimálár. Nézd meg a többi aukcióimat is, több tucat hasonló matrica kiárusítása. Több termék esetén is csak egyszeri szállítási költség van! Az öngyújtó a matricák méretaránya miatt található a képeken
Ideális autóra, motorra, kerékpárra, lakókocsira, laptopra, pc-re vagy bárhova felragasztható Öntapadós matricák. Kiváló ajándék túrázóknak, kempingezőknek, kerékpárosoknak, motorosoknak, lakóautósoknak, horgászoknak, stb.  
KIÁRUSÍTÁS és GARÁZSVÁSÁR: Több tucat aukció, minimálár nélkül, egy forintról, a termékeim között!
Általános Vásárlási tájékoztató és feltételek:
1. Hogyan tudom megvásárolni a terméket?
Licitálás:  Egy forintos aukció esetén licitálni tud, az aktuális legmagasabb licitet tevő azon az áron viheti a terméket amennyin a licit áll az aukció végén (legyen az akár egy forint! ) Az árat tehát a Vevők határozzák meg!
Előre hozott zárás / alku:  licitál, de nem akarja megvárni az aukció végét: üzenetben a vaterán kölcsönösen megegyezünk egy árban (a FIX ár alatt) az aukciót lezárjuk, 24 óra múlva lejár.
FIX ÁRAS vásárlás: azonnal elkel a termék, így nincs "verseny", biztosan az Öné a termék (ha nem szeretne rizikózni és szüksége van a termékre)
TIPP:  Érdemes aukciófigyelőbe tenni a terméket (MEGFIGYELEM gomb, jobb felül),  mert több érdeklődő esetén az aukciót megfigyelőknek, időnként egyedi, a fix ártól még kedvezőbb ajánlatot is küldök, melyet elfogadva, azonnal Öné a termék!            
- Kérdés:  tényleg annyiért vehetem át a terméket, amennyiért itt megnyertem? Akkor is, ha az csak 1 forint?
- Válasz: Igen. : )
2. Hol és hogyan vehetem át a megvásárolt terméket?
Személyes átvétel (díjmentes): Gyálon előre egyeztetett időpontban, az eladó által meghatározott helyszínen. Fizetés készpénzben átvételkor vagy érintésmentesen utalással.
Budapest 18. kerület és Vecsésen csak előre megbeszélve lehetséges az átvétel illetve nagyobb méretű termékek szállításában tudok segíteni – amennyiben ezt előre egyeztetjük. 1ft-ért zárult termékeket nem tudok elvinni sehova.
Opcionálisan házhoz/címre szállítás kérhető Gyál, Vecsés, Bp. 18 ker környékén egységesen 799 ft-ért, ha Ön nem tud/szeretne érte jönni. Ezt előre tudjuk egyeztetni.
Szállítás az ország egész területére:  az ország bármely pontjára futárral is tudom küldeni a terméket (házhoz, postapontra, csomagautomatákba, foxpost, gls, stb). Ez esetben a vételár(ak) + egyszeri szállítási költséget banki utalással kell előre kiegyenlíteni. Ennek a díját a szállítási fülön megtalálja.  
Több termék vásárlása esetén is csak egyszeri szállítási költség (súlytól függően)!
- Egy forintos aukciók esetén szállítás kizárólag 1000 ft-ot meghaladó összértékű vásárlás esetén lehetséges!
- Utánvéttel a terméket csak előre egyeztetve tudom küldeni, megfelelő értékelésekkel rendelkező vásárlóknak. Ezzel kapcsolatban kérem licit előtt írjon!
A szállítási opciót megrendelést követő oldalon tudja kiválasztani vagy utólag emailben is jelezheti!
3. Vásárlás utáni teendők
A megrendelést követően néhány percen belül a rendszer a vaterán megadott email címére egy visszaigazolást küld, ebben pedig minden további tudnivaló szerepel (bankszámlaszám, ahova a vételárat és szállítási költséget utalhatja, elérhetőség, stb). Kérem 3 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot egy erre küldött válaszlevélben, vagy személyes átvétel esetén akár azonnal, telefonon is elér.
Ha több termékre licitál,  kérem az első termék/termékek vételárát és a szállítási költséget legyen szíves átutalni és emailben jelezni, hogy még várjak a futárrendeléssel.
Maximum 14 napig várhatóak össze az aukciók, de van lehetőség előre hozni a zárást (lásd fentebb).
A VEVŐ vállalja, hogy a megnyert terméket az aukció zárását követő legkésőbb 1 héten belül kifizeti. Amennyiben a Vevő 1 hét alatt sem jelentkezik és fizeti ki a megnyert terméket, az eladó jogosult az aukciót újraindítani és/vagy az adás-vételtől elállni.
Licittörlésekkel nem tudok foglalkozni, kérem csak akkor licitáljon ha valós a vételi szándék (így korrekt a többi vásárlóval szemben is). Egyedi eset természetesen előfordulhat, ez esetben kérem üzenetben jelezze legkésőbb az aukció lejárat előtti 3 napon túl. Az indok és közvetlenül a lejárat előtti licittörlések esetén a felhasználó tiltólistára kerül.
Kérem ha a termék megérkezett Önhöz és bármi gond van, azt jelezze felém emailben, hiszen másképp nem tudok segíteni. Ha minden rendben talált, kérem az értékeléssel zárja a tranzakciót.
A kölcsönös korrektség híve vagyok, aminek az alapja a kommunikáció. Bármilyen egyedi kérés (akár a fentiektől eltérő), igény, óhaj, stb esetén kérem írjon üzenetet licit előtt. Nálam az egy forintos termék is valóban annyiért vehető át, amennyiért megnyerte. A vevő után nem tudok „ futni” hogy átvegye a megnyert terméket, így kérem tiszteljük meg egymást a kommunikációval, hiszen ezeknek a termékeknek sokszor örülnek olyan családok, ahol valóban szükség van rá és örömet okoz, ne vegye el a lehetőséget tőlük azzal, hogy valós átvételi szándék nélkül licitál és/vagy nem jelentkezik.
Kérés a vásárlás után is lehet, próbálok rugalmas lenni, de az utólag egyoldalúan módosított feltételekkel sajnos nem tudok mit kezdeni.
Licitálásával a fenti feltételeket megértette és elfogadta. Köszönöm, hogy elolvasta, sikeres licitálást kívánok! : )
A nem törékeny csomagként feladott szállításból adódó sérülésekért felelősséget nem vállalok!
===========================================================================
A megrendelés folyamata:
 
Fent a terméklapon a „ MEGVESZEM MOST! ”  gombra (narancssárga) kattintva tudja megrendelni a terméket vagy egy forintos aukció esetén licitáljon amennyit Önnek megér,  így akár egy forintért (=ingyen) is elvihető (személyes átvétel estén, szállítás esetén a szállítási minden költsége a vevőt terheli).
Átvételi lehetőségek:
személyesen (Gyálon) veszi át a terméket díjmentesen
az ország egész területén futárszolgálattal szállítást kér (az opciókat a szállítási fülön megtalálja: MPL, Foxpost, stb)
A választott opciót a megrendelést követő oldalon tudja kiválasztani, de a vásárlást követően is egyeztetni tudjuk.
RENDELJE MEG MOST ÉS VEGYE ÁT A TERMÉKET 48 ÓRÁN BELÜL! *
*Az átutalás visszaigazolását követően igyekszem a terméket 48 órán belül feladni. Átvétel természetesen akár azonnal is lehetséges, egyeztetés szerint.
A csomag végig nyomon követhető, így biztonságban van a pénze és a vásárolt termék is.
Vásároljon megbízható Eladótól!
Amennyiben több terméket vásárol,  spórolhat az újabb szállítási költségeken. További termékeinket megtalálja a lenti galériában, vagy a lenti linkre kattintva:
AZ ELADÓ ÖSSZES TERMÉKÉHEZ KATT IDE!
 


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2022-07-06 03:14 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése