2021. május 31., hétfő

CANON PowerShot S80 digitális fényképezőgép 8MPx + 3 db öreg gyári akku + 2GB MAXELL SD kártya - Jelenlegi ára: 9 999 F

A licit tárgya a képeken látható használt fényképezőgép, gyári dobozában, a leírt és képen látható állapotban és tartozékokkal, nagyon részletes nyomtatott magyar nyelvű leírással.
 Esztétikailag az LCD-n kívül általánosan megkímélt állapotú külső, minden funkciója működik,  kihasználatlanság miatt eladó.
A kábelcsatlakozó aljzatokat takaró kis fedél levált a tartó műanyag fülről, elengedett a ragasztás vagy hegesztés. A fedél mellékelve.
Az LCD kijelzőn bekapcsolt állapotában van három fehér "pötty", az asztalon hagyott gépre ráesett a felette lévő polcról egy elszabadult golyóstoll... pattant is párat, hogy tuti legyen...
A kijelzőn kívülről fény felé fordítva is alig látszik valami a találkozásból és a képhiba természetesen nem érinti a rögzített képet.
Az LCD kikapcsolható (kiméli az akkut), ilyenkor az optikai kereső használható, mely a zoomolásnak megfelelő kivágású képet mutat. A keresőben van egy szösz középen.
Van hozzá "ajándékba" 3db  öreg gyári  CANON akku,   valamennyire talán használhatóak még, de régiek, gyengék, együtt sem adják ki  egy gyári új teljesítményét (nincs friss tapasztalat). A kijelzőn  hamar megjelenik a lemerült akku jelzés, de addig kell használni őket, amíg ki nem kapcsol a gép "cseréljen akkut" felirattal. Az akku  burkolatok korábban szét lettek szedve feszültségméréshez, a cellák akkor még egy akkupakkon belül kb. egyformán viselkedtek. A burkolat a végeken celluxszal van rögzítve, nem jön szét, aki akarja, összeragaszthatja rendes ragasztóval.  
A TV-n való lejátszáshoz, illetve számítógéphez csatlakozáshoz való kábelei nem eredetiek, azok már régen elkeveredtek, a mini USB adatkábel egy NOKIA, a kép és video lejátszáshoz használatos 3, 5mm JACK-2xRCA meg jobb híján egy audio átjátszó kábel, feliratozva, hogy melyik szín a kép és melyik a hang. Tökéletesen használhatóak.
További tartozék: gyári töltő.
Ajándék 2GB MAXELL SD kártyával
Angolul tudóknak itt egy részletes teszt anno...
https: //www. dpreview. com/reviews/canons80
A termékre magánszemélyként semmilyen garanciát nem vállalok, ennek tudatában licitáljon!
Postázás kizárólag előre utalást követően, a vevő kockázatára és költségére, MPL Vaterafutárral.
Személyes átvétel kizárólag az M3 metró Ecseri úti megállója KÖZELÉBEN.
Csere és utánvét kizárt.
Van itt még pár dolog, hogy sikeresen záródjon a tranzakciónk...
MIELŐTT LICITÁL, gondolja át, hogy szüksége van-e a termékre, illetve, hogy lesz-e majd pénze rá, hogy határidőre kifizesse az árát, mert LICITET NEM TÖRLÖK!
AZ AUKCIÓ VÉGE UTÁN EGY HETET VÁROK A FIZETÉSRE, UTÁNA AUTOMATIKUSAN ÉRTÉKELEK! Ha nem fizetett, akkor sajnos csak NEGATÍV értékelést tudok adni...
Mielőtt jelentkezne a termékért, várja meg és OLVASSA EL az általam írt és a VATERA által automatikusan kiküldött VÁSÁRLÁSI ÉRTESÍTŐT, benne a számlaszámmal és más hasznos információkkal.  
Ha mindenképpen személyesen szeretné átvenni a terméket, de fogalma sincs róla, hogy mikor fog felém járni, akkor utalja át a pénzt, aztán majd jön legközelebb, ha ismét űrhajót indítanak a Földre...
SIKERES LICITÁLÁST KÍVÁNOK!

Jelenlegi ára: 9 999 Ft
Az aukció vége: 2021-06-01 01:24 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése