2021. március 27., szombat

Rubin-zoizit karkötő, eredeti! - Jelenlegi ára: 1 150 Ft

Eladó a képen látható, gyönyörű rubin-zoizit szemekből fűzött karkötő.
A karkötő hossza: 18 - 21 cm, gumis damilra fűzve.
Áldott, okleves gyógyítómester által, pozitív energiával feltöltve. (prananadi).
A zöld színű kőzetben fekete mákszerű amfibolit ásványok is vannak, de amitől igazán népszerű lett, az benne néhol fellelhető, átlátszatlan, világos vagy élénkpiros rubin: ez utóbbi változata a legkeresettebb. Fizikai hatása lenyűgöző: erősíti az immunrendszert, segíti a sejtek regenerálódását, hatásos gyulladásgátló és jótékonyan hat a női és férfi nemiszervek működésére - így a potenciára és a termékenységre is. Méregteleníti a szöveteket és semlegesíti az esetleges túlsavasodást. Betegség vagy súlyos lelki terhelés esetén a lábadozást, erőgyűjtést támogatja.
Ám lelki és spirituális hatásai még ennél is nagyszerűbbek, ugyanis a Zoizit hatékonyan segíti a saját vágyak és elképzelések valóra váltását, miközben segít megszabadulni az alkalmazkodási kényszertől és külső befolyásoktól. Segít újra felfedezni, megélni és kifejezésre juttatni érzéseinket. Ehhez kreatívvá és alkotó kedvűvé tesz - és ha elbizonytalanodnánk, mindig segít visszatalálni eredeti szándékaink kiindulópontjához.  
 Merjünk hát álmodozni, elképzelni mindazt, amire vágyunk - és haladjunk tevőlegesen a kitűzött cél felé. Ne kössük gúzsba magunkat a „ nekem ez nem fog sikerülni”, „ ez nem nekem való”, „ ehhez én nem vagyok elég jó”, és efféle gondolatokkal. Ehelyett inkább (részletekbe menően pontosan) fogalmazzuk meg önmagunk számára, hogy mire vágyunk, minek az elérése okozna IGAZI örömöt, miben tudnánk kiteljesedni - legyen az párkapcsolat, egy jó állás, vagy akár csak egy utazás, bármi - és tegyünk is érte, hogy valóra válthassuk elképzeléseinket. A Zoizit segíteni fog ebben.
Egy postával több karkötőt, terméket is tudok küldeni.

Jelenlegi ára: 1 150 Ft
Az aukció vége: 2021-03-21 18:57 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése