2021. február 26., péntek

Térképtű térkép tű rajzszeg rajz szeg írószer színes = KIÁRUSÍTÁS = garázsvásár = 1FT NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft


SZÍNES TÉRKÉPTŰ
ideális parafa, textil és egyéb tűzhető táblákhoz. Kb 4 kis csomag egyben, egy részük használt, lásd képeken: EGYBEN!
Nézd meg a többi termékem is, 1 FT-os aukciók, minimálár nélkül!
MOST EREDETI / BOLTI ÁRA ALATT TÖBB SZÁZ AUKCIÓ EGY FORINTRÓL – MINIMÁLÁ ÁR NÉLKÜL A TERMÉKEIM KÖZÖTT!
KIÁRUSÍTÁS / GARÁZSVÁSÁR!
FIGYELEM! A ZÁRÁS ELŐRE HOZHATÓ – AMENNYIBEN KÜLD ÜZENETBEN EGY AJÁNLATOT – EZ ESETBEN 24 ÓRA ALATT LEZÁRUL AZ AUKCIÓ!
Kérem licitálás előtt olvass el a lenti információkat:
Licitálás menete (három lehetősége van: )
- licitált, az aktuális legmagasabb licitet tevő azon az áron viheti a terméket amennyin a licit áll az aukció végén (legyen az akár egy forint! )
- villámáras vásárlás: azonnal elkel a termék, így nincs "verseny", biztosan az Öné a villámáron (ha van villámár)
- licitál, de nem akarja megvárni az aukció végét: üzenetben küld egy ajánlatot, ami elfogadás esetén azt jelenti hogy 24 óra múlva lejár az aukció.
Az aukció egy forintról indul, minimálár nélkül, a legmagasabb licit viszi! Sok sikert!
Érdemes aukciófigyelőbe tenni a terméket (MEGFIGYELEM gomb, jobb felül), mert több érdeklődő esetén az aukciót megfigyelőknek, időnként egyedi, a fix ártól még kedvezőbb ajánlatot is küldök! Ha a zárást szeretne (24 óra múlva lejár), küldje meg üzenetben ajánlatát – így más termékekkel kombinálhatja a szállítási költséget!
Kérdések és válaszok:
- A terméket/termékeket személyesen veheted át Debrecenben, az Eladó címén, egyeztetett időpontban (hétköznap vagy akár hétvégén is egyeztetést követően). Fizetés készpénzben átvételkor vagy banki előre utalással is lehetséges érintésmentesen.
- Amennyiben nem személyesen veszed át, az ország bármely pontjára MPL futárral tudom küldeni a terméket. Ez esetben a vételár(ak) + egyszeri szállítási költséget banki utalással kell előre kiegyenlíteni. Ennek a díját a szállítási fülön megtalálod. Szállítás kizárólag háznál történő feladással lehetséges a vevő címére, postapontra vagy ha a méret engedi csomagautomatába (a háznál történő felvétel drágább, de sajnos nincs lehetőségem elvinni a terméket, így vagy a Vevő jön érte, vagy futár). Azonban ez több termék vásárlása esetén is egyszeri díj!
- Ha több termékre licitál, kérem az első termék/termékek vételárát és a szállítási költséget legyen szíves átutalni és emailben jelezni hogy még várjak a futárrendeléssel.
- Azaz természetesen az aukciókat lehet kombinálni, tehát több termék vásárlása esetén egy csomagban tudom küldeni a termékeket, így érdemes szétnézni és több aukciómban is licitálni. (maximum 7 napig várhatóak össze az aukciók), de van lehetőség előre hozni a zárást - ha ír egy ajánlatot az adott termékre, így 24 óra múlva lejár!
- Amennyiben egy terméket megnyer, kérem (emailben) vegye fel velem a kapcsolatot, 3 napon belül.
A VEVŐ vállalja, hogy a megnyert terméket az aukció zárását követő legkésőbb 1 héten belül átveszi (személyesen vagy futárral) a megnyert terméke(ke)t. Amennyiben ezt nem tudja elfogadni, kérem ne licitáljon. Amennyiben a Vevő egy hét alatt sem jelentkezik a termékért (azaz addig sem fizeti ki és szállítja el), az aukciót újraindítom, a jövőben pedig nem fogadok licitet a felhasználótól.
===========================================================================
A megrendelés folyamata:
 
Fent a terméklapon a „ MEGVESZEM MOST! ”  gombra (narancssárga) kattintva tudja megrendelni a terméket vagy egy forintos aukció esetén licitáljon amennyit Önnek megér,  így akár egy forintért (=ingyen) is elvihető (személyes átvétel estén, szállítás esetén a szállítási költséget a vevő állja).
A következő oldalon kiválaszthatja, hogy:
személyesen (Debrecenben) veszi át a terméket - díjmentesen, vagy
futárszolgálattal házhoz szállítást kér (háztól-házig futárral tudjuk küldeni a terméket), így kényelmesen, otthonában vagy a kért címen átveheti a megrendelését!
Házhozszállítás esetén a megrendelést követő oldalon tudja megadni a szállítási címet!
A megrendelést követően néhány percen belül a rendszer a vaterán megadott email címére egy visszaigazolást küld, ebben pedig minden további tudnivaló szerepel (bankszámlaszám, ahova a vételárat és szállítási költséget utalhatja, elérhetőség, stb).
Egy erre küldött válaszemailben vagy telefonon fel tudja venni velem a kapcsolatot (kérjük 3 napon belül)
RENDELJE MEG MOST ÉS VEGYE ÁT A TERMÉKET 48 ÓRÁN BELÜL! *
*Az átutalás indítását követően mindössze 48 órán belül (2 munkanapon belül) felveszi a csomagot a futárszolgálat.
A csomag végig nyomon követhető, így biztonságban van a pénze és a vásárolt termék is.
Amennyiben több terméket vásárol,  spórolhat az újabb szállítási költségeken. További termékeinket megtalálja a lenti galériában, vagy ide kattintva:   "Az eladó további termékei"
Vásároljon megbízható Eladótól!
AZ ELADÓ ÖSSZES TERMÉKÉHEZ KATT IDE!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2021-02-27 02:21 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése