2020. december 27., vasárnap

Canon Speedlite 244T vaku - Jelenlegi ára: 4 000 Ft


Eladó a képeken látható és címben szereplő Canon Speedlite 244T vaku.  Szép állapotban, elemre töltéshang, géppen nem tudtam tesztelt, de működőképességére garanciát vállalok. Eredeti tokjával
Általános információk
Számlaképes vagyok, kérem, hogy számla kiállítás iránti igényét legkésőbb a kapcsolatfelvételkor jelezze. ÁFA szempontból AM vagyok.  
Amennyiben az aukció tárgya műszaki eszköz és annak nincs jelzett hibája, akkor próbára vételi lehetőséget biztosítok mely során kipróbálhatja a terméket és ha nem elégedett azzal visszafizetem az árát.  
Licitet főszabály szerint nem törlök,
A helyszínen alkudozás nem lehetséges,  
 Kapcsolatfelvételt 8 napon, átvételt/utalást max 15 napon belül kérem teljesíteni,  
Minden egyes rendelés esetén kérem, hogy emailben keressenek meg a postázás/átvétel egyeztetése érdekében.   Kérem tehát, hogy a vevő kezdeményezze a kapcsolatfelvételt.  Amennyiben az email nem megoldható, a telefon is megteszi, de ez esetben hosszabb visszajelzési idő is előfordulhat.  
Mindenről adok nyugtát
Az általam eladott műszaki termékek és játékok eladás időpontjában fennálló a leírásban kifejtett működőképességére visszavásárlási garanciát vállalok (a garancia nem terjed ki a termék leírásában jelzett esetleges hibák és ajándék játékok esetére). Lotok esetén a visszavásárlási garancia darabszám arányos.  
Postázás
Több termék összevárására van mód, együttes postázás lehetséges
A postázás mindenkori postai díjszabás alapján történik, ezen belül: DPD/Foxpost/vaterafutár általában nem, csak kivételes esetben, egyedi egyeztetés alapján lehetséges,
o   Ha valamely termék közepes méretű ajánlott postakész borítékba befér, lehetséges a postán maradóra címzés
o   Mindenkori postai díjszabás szerint lehetséges a csomagautomatára címzés (Ehhez kérem megadni az automata címét, email címet és telefonszámot)
Lehetőség van címre és postai csomagautomatába való küldésre is,  
A postázásra főszabály szerint minden héten pénteken kerül sor. Amely termékek vételára csütörtök délutánig beérkezik, azt tudom pénteken postázni.  A pénteki postázástól való eltérés indokolt esetben lehetséges, de felárral járhat. Ha valakinek sürgősségre van igénye kérem, hogy már a rendelés visszaigazolásakor jelezze.
Személyes átvétel
 A termékek személyes átvételére általában hetente egy alkalommal (pénteken) a 13. kerületben, vagy a Budapest 13. kerület -Érd vonalon van mód. Az eltérő átvételi hely és időpont felárat eredményezhet,
35 000, -Ft. feletti összértékű rendelés esetén Budapest területén belül lehetséges az ingyenes házhozszállítás,
10 000, -Ft. feletti vásárlás esetén lehetséges a 13. kerülettől eltérő átadási hely, (benzin) költségtérítés mellett (csak Budapest vagy Érd területén belül),
Általában több aukcióm fut egyszerre, kérem tekintsék meg a további aukciókat,  
Kérem ezeket figyelembe véve vásárolni.
Jó vásárlást!


Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-27 17:42 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése