2020. június 25., csütörtök

ALKUDJ! Színváltós Alexandrit Macskaszem 0,26ct - Jelenlegi ára: 27 900 Ft


             
A képek az eladásra kínált drágakövet, ékszert ábrázolják, melyek természetes nappali fénynél magam készítettem. A fotók nincsenek retusálva csak nagyítva, eredeti méret a leírásban szerepel.
****
ALKUDJ!!!
***
HA ÚGY GONDOLOD, HOGY AZ ADOTT TÉTEL TETSZIK, TEGYÉL AJÁNLATOT RÁ!!!
***
HA ELFOGADHATÓ SZÁMOMRA IS, CSÖKKENTEM AZ  ÁRÁT!!!
               Természetes alexandrit macskaszem, zöld-málnapiros.
szín: természetes fénynél zöld, mesterségesnél málnapiros
súly: 0, 26ct
méret: 3, 5x3, 5x2, 4mm
forma: kerek
kezelés: nincs
csiszolás: kaboson
tisztasága: VS2
keménység: 8, 5
származás hely: Sri-Lanka
Garantált 100% természetes, Alexandrit.  A szép sötétzöld, fűzöld, néha egész smaragdzöld alexandritnak rendkívül érdekes és jellemző sajátsága a különböző fényben való színváltozása, amely tulajdonsága a legbiztosabb alap a felismerésre. A nappali fényben az alexandrit zöldszínű míg mesterséges sárga fényben vörös- vagy ibolyaszínű. A jelenség oka a sárga és kék fény erős abszorpciója, úgy, hogy csak a piros és zöld sugarak hatolnak keresztül. A kő színe piros vagy zöld aszerint, hogy a beeső sugarak több piros (lámpafény), vagy több zöld fényt (nappali fény) tartalmaznak.
Kérem tekinte meg további eladásra kínált termékeimet.
Minden postán elküldött termékünkre 8 napos 100%-os visszavásárlási garanciát vállalunk! A visszatérítés csak a termék árára vonatkozik, tehát a postaköltséget és visszaküldés költségét nem áll módunkban visszatéríteni. Jogszabály: 17/1999 kormányrendelet alapján.
Figyelem!! Megkérném a tisztelt licitálót aki az árverést megnyeri, hogy a termék árát egy héten belül rendezni szíveskedjék. Amennyiben ez nem történik meg az adott terméket újra értékesítem a megfelelő értékelés kíséretében.

Jelenlegi ára: 27 900 Ft
Az aukció vége: 2020-06-25 13:24 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése