2020. május 25., hétfő

Albert Levente - A hasznos idióta - Jelenlegi ára: 2 549 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
1265796
Albert Levente
A hasznos idióta
"- A rosszak győztek? - kérdezte csalódottan a lány. Lecövekelt, és a kórházfolyosó fehérre festett falához simult, mintha ezzel is jelezni akarná, hogy nem hajlandó annyiban hagyni a dolgot.
- Ez nem gyerekmese, kislány! A küzdelem gyakran a gonosz boszorka és a tűzokádó sárkány közt dől el - tárta szét a kezét Varga -, a bátor lovag már az elején meghalt szifiliszben. "
Egyetlen, kiskaliberű golyó a fejbe. A tettes profi bérgyilkos. Varga László nyomozó ügyész számára nagyon hamar személyes kérdéssé válik a megbízó felkutatása: három olyan nő is belekeveredik az ügybe, aki fontos neki. A hajsza több szálon fut, a víg özvegy, az ukrán kokaincsempészek és a polgármester is célkeresztbe kerül. A fejesek legszívesebben eltussolnák az egészet, de a helyi média lecsap a botrányra. Közben Varga félreérthetetlen üzenetet kap: jobban tenné, ha visszavenne az elánból. És még a helyi futballcsapat bennmaradása is tőle függ.
Egyszerű féltékenység, alvilági leszámolás vagy politikai gyilkosság? Melyik az a pont, ahol Varga végre rájön, hogy bábként rángatják?
Albert Levente krimisorozatának első kötete. Hiteles karakterek, váratlan fordulatok, elképzelt vidéki nagyváros, foci, szerelem, gasztronómia és humor. Sok humor.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj a rendelés értékétől függ: 5000 Ft alatt 799 Ft, 5001-10000 Ft között 599 Ft, 10000 Ft felett ingyenes az ország egész területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 2 549 Ft
Az aukció vége: 2020-05-25 18:29 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése