2019. október 30., szerda

Cleaner Cleanser fixáló folyadék spray 95ml - Jelenlegi ára: 780 Ft


Cleaner folyadék 95ml-es spray
Sokoldalúan használható. Zsírtalanít, fertőtlenít, tisztít és fixálja a zselét, gél lakkot, fényzselét, stb. Lemoshatod vele a ragacsos eszközeidet, használhatod fixálóként, előkészítő folyadékként a természetes körmökre. A körömlakk is jobban tapad, ha előtte áttörlöd ezzel a körmeidet. Nem helyettesíti viszont a Primert, ami a legfontosabb tapadáselősegítő folyadék!  
Céges értékesítés, számlát adok!
Kérlek csak akkor vásárold meg a terméket, ha 2 héten belül rendezni tudjuk az adásvételt, ellenkező esetben kénytelen vagyok semleges vagy negatív értékelést adni a meg nem történt adásvételre!
Személyes átvétel / Postázás
Személyes átvétel feltételei:
- minimum 1000Ft-os vásárlás
- pontos érkezés az előzetesen megbeszélt időpontra
- a fizetendő végösszeg pontosan kiszámolva legyen nálad
Helyszínek:
X. kerület Kőbánya: az Örs vezér terétől villamossal 10 percnyire, a Szent László gimnázium szomszédságában, az Éles sarokhoz közel. Ingyenes parkolási lehetőség van a ház környékén. Hétköznap szerda és péntek 18 órától 20 óráig, és szombaton megbeszélés szerint.
Más helyszín nem lehetséges, köszönöm a megértést!
Postázás:
A több darabos megrendeléseket EGYBEN postázom, egy postaköltséggel. A postaköltség mindig a csomag összsúlya és a Magyar Posta aktuális díjszabása szerint kerül meghatározásra. E-mailben fogok küldeni összesítőt! Elsőbbségi postát is kérhetsz, csak még utalás előtt szólj!
Utalás-posta: A vásárlást követően összesítő e-mailt küldök majd, melyben benne lesz minden, a megrendelt termékek listája, utalási adatok, végösszeg, postaköltség. Kérlek nézd át utalás előtt és csak akkor utalj, ha mindent rendben találsz, mert ez alapján készül majd el a csomagod. Az utalás beérkezésétől számított 3 munkanapon belül postázok. A csomagfeladás napján értesítő üzenetet fogok küldeni. Néhány e-mail címre (pl.: freemail) nem minden esetben mennek át a leveleim. Amennyiben 3 munkanapon belül nem kapsz tőlem e-mailt kérlek próbáld meg felvenni velem a kapcsolatot.
Utánvétel:
A csomagot előzetes egyeztetést követően utánvéttel adom fel, a feladás másnapján kézbesítik majd. Átvételkor kell fizetni a futárnak. Én a szállítási költséget előre ki kell fizessem a futárnak, ezzel kockázatot vállalva, hiszen ha nem veszed át a csomagod elveszik a pénzem és még egyszer fizetnem kell azért, hogy a posta visszahozza az át nem vett csomagot. Ebben az esetben megteszem a szükséges jogi lépéseket és negatív értékelést adok! Csak akkor rendeld meg a csomagot, ha ki is tudod fizetni!
A postaköltségek mindig a posta aktuális díjszabása szerint alakulnak!

Jelenlegi ára: 780 Ft
Az aukció vége: 2019-11-20 08:14 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése