2019. augusztus 31., szombat

Fekete görény póráz 1 Ft NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fekete görény póráz. Hossza kb 140 cm.  Postázom is.
Az alábbi pár sort kérlek olvasd el mielőtt licitálsz:
Licitálás előtt:
Megkérek minden kedves licitálót, hogy a licit elküldése előtt kérdezzen. Utólag sokkal kellemetlenebb magyarázkodni.
Garancia:
A termékeim között csak használt temékek vannak, így azokra a megtekintési garancián túl nem tudok egyéb garanciát vállalni. Ez vonatkozik a postai vételre is. Amennyiben kibontás után nem felel meg a termék és 3 napon belül visszaküldi, úgy a vételárat visszautalom, amennnyiben a termék ugyanolyan állapotban kerül vissza hozzám, mint ahogy küldtem.
Licitálás után:
Megkérem a nyertes vevőt, hogy az utolsó nyertes licit után 3 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot és legkésőbb 10 napon belül rendezzük le az adás. -vételt. Ellenkező esetben a hozzáállást egy negatív minősítéssel tudom honorálni. Inkább email, de telefonon is sokszor elérhető vagyok. Ha nem veszem fel visszahívom. Mindenkinek jobb, ha gyorsan zárul egy tranzakció.
Utalás esetén minden esetben kérem a közlemény rovatban feltüntetni a felhasználó nevet és a Vatera szót.  
Természetesen minden eladott termékemről számlát állítok ki. Amennyiben a számlázási cím eltér a Vaterán megadottaktól azt kérem legyen szíves előre jelezni.
Licitösszevárás lehetséges, de az első nyertes licit és utolsó nyertes licit között, kérem ne teljen el 3 hétnél több idő. Sajnos a helyi adottságok miatt nem tudunk termékeket hónapokig tárolni.
Szállítás/ Átvétel:
Az átvétel történhet személyesen Gödöllőn, vagy Pesten előre egyeztett időpontban az általunk megadott XVII-ik, vagy III-ik kerületi címen. Minden más címen való személyes átadás nem megoldható.
Az átvétel történhet postán - futárral - csomagautomatával stb.  
A megnövekedett termékindítások, vásárlások miatt kizárólag az alábbi árakon és lehetőségekkel tudunk csomagot küldeni. Kérem ezt vegyék figyelembe licit előtt, hogy mindenkinek ennyi az egyszerűség kedvéért, ezek a díjjak normál súlyú és terjedelmű csomagokra értendők. Csomagonként eltérő lehet.
MPL házhoz 5 kg-ig  1. 400. -   (Terjedelmes és súlyfüggő)
MPL automata            kb.   700. - (súlytól függ)
Foxpost                         600. -    (foxpost árakon)
Postai levél ajánlottan   600. - (kizárólag képeslapokat , vagy kisebb papírrégiségeket küldünk)
A postai díjjak csomagonként változhatnak.
Törékenyt kizárólag értékbiztosítva és törékenyként vagyok hajlandó postázni a rossz tapasztalatok miatt. Törékenyt futárral nem küldök, csakis külön kérésre!
Csomagolás:
Minden esetben alaposan becsomagolom a terméket, hogy ne sérüljön. de sajnos a két lábbal való taposásra nem tudok garanciát vállalni.
Köszönöm a megértést
Jó licitálást!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2019-09-16 11:35 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése