2019. július 28., vasárnap

Jamo J10 SUB hi-fi mélysugárzó, fekete kőris - Jelenlegi ára: 64 109 Ft

Jamo J10 SUB hi-fi mélysugárzó, fekete kőris
Cikkszám:  5709009000893-GB-060
Állapot:  Új
Jamo eddigi legfrissebb fejlesztésű mélyládája
A Jamo legfrissebb mélysugárzói magas értékrendet képviselnek stílusos megjelenés mellett. A modern anyagok és technológiák felhasználásával sikerült elérni, hogy a J 10 SUB feledhetetlenné tegye zenei és házimozi élményeinket. A 300 W csúcsértékű erősítőnek köszönhetően a mélyláda még nagyobb hangnyomást képes előállítani alacsony torzítás mellett, miközben a zenei részleteket is felfedi.
Nagy teherbírású hangszóró az ütős basszusokért
A J 10 SUB előlapján 10” (25 cm) átmérőjű, alumíniummal bevont polimer rost hosszú löketű hangszóró található. A rendkívül erős anyagú membrán kivételesen alacsony frekvenciákat állít elő, minimális torzítással. A teljes mértékben digitális erősítés magas hatékonysággal üzemel, ugyanakkor a hangreprodukció pontosságában is szerepet játszik. A faerezetes fóliával bevont MDF kabinet szépen illeszkedik valamennyi Jamo Studio szériás hangfalhoz, így bármilyen beltérbe ízléses házimozi rendszer építhető a Jamo legkedvezőbb árfekvésű hangsugárzóiból.
A kép illusztráció !  
Vásárlási információk:
Tisztelt Érdeklődő!
Ön jelenleg egy cég termékét böngészi. Ennek megfelelően csere nem aktuális, az ár fix, a számlát küldjük a termékkel!  
A termékhez elérhető szállítási módokat és aktuális árakat (ez termékenként eltérő lehet) a szállítási információk fülre kattintva tekintheti meg!
 
20. 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Jelenlegi ára: 64 109 Ft
Az aukció vége: 2019-08-18 10:56 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése