2019. június 30., vasárnap

BARNA PARÓKA HAJ ~40cm készleten! - Jelenlegi ára: 3 390 Ft


Ma eladásra kínálom ezt a szuper:
 
 
  SZÉP BARNA PARÓKA
Elől a hossza: ~17cm, hátul: ~40cm
sb40
Postázási feltételek:
A terméket az árának és a postázási díj számlámra érkezése után ~ 2-3 munkanapon belül postázom, kivéve szabadás, de azt jelzem az ISMERJ+ oldalamon.
Köszönöm és sikeres licitálást, vásárlást!
A felsőruházati termékek értelemszerűen a próbababa méretéhez vannak igazítva - kérlek, hogy licitáláskor a mért adatokat vedd figyelembe!   Az aukció csak és kizárólag a meghirdetett termékre vontakozik - az esetenként látható egyéb kiegészítő (trikó, sál, nyakkendő stb. ) nem képezi az aukció tárgyát, csupán csak illusztráció!  A megnyert termék postával terhelt végösszegét az automata-, gratuláló levélben megadott számlaszámra kérném utalni 3munkanapon belül. Az aukcióban minden esetben fel van tüntetve a termék pontos postaköltsége-ami az esetleges külföldi és a belföldi ajánlott postázási díjat is tartalmazza.  Utánvéttel nem postázok - személyes átadást nem tudom megoldani és csak e-mailen tudunk kapcsolatot tartani.
Mindenkit megkérek, hogy csak akkor licitáljon, ha a vásárlási szándéka komoly, licitet nem törlök!
 
Amennyiben a termékre érvényes licitet tesz, akkor a Vatera szabályzata és a PTK 211. § szerint is köteles az aukció tárgyát átvenni az eladótól!
 


Jelenlegi ára: 3 390 Ft
Az aukció vége: 2019-07-21 14:11 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése