2019. február 24., vasárnap

Cipőtartó szekrény, cipős szekrény, előszobai szekrény 2A-SFT - Jelenlegi ára: 24 500 Ft

Cipős szekrény keskeny 2 ajtós, Elefánt szövet betétes ajtóval és tükrös ajtós kivitelben.
Mérete: 172 cm magas, 80 cm széles, 16 cm mély
Az Ön által licitált minimálár vagy villámár az ALAP színekre vonatkozik!
 
Alap színek: sima fehér, bükk, cseresznye, juhar, éger, calvados
Extra színek: fehér erezett, fekete, dió, natúr fenyő, vörös (bio) fenyő, mahagóni, szilva, Sonoma tölgy.
Az extra színek valamivel többe kerülnek az alapanyag miatt, színtől függően. Kérjük érdeklődjön, hogy milyen színkódú az extra szín, és kb. mennyi az árkülönbözet az alap színekhez képest.
Figyelem!!
A megrendelt termék legyártásához minimális előleget kérünk a levelezésben megadott számlaszámra. Regisztráció nélküli vásárlók kérjük max. 10 napon belül utaljanak!
Magyar szakemberekkel itthoni alapanyagból készült bútor.
Az általunk gyártott termékhez, bármikor kapható kiegészítő termék. A bútort csak összeszerelt állapotban adjuk át, tehát nem lapra szerelt termék.
Nem külföldről importált min. 6-8 hetes átfutással, lapra szerelten dobozban 1001 db-ban érkező lego barkács termék! Nem vékony 10-12 mm-es, nem valamilyen színű papír bevonatos bútorlap, ami Lengyelországból érkezik. Önnek nem kell dobozból kibontva szörnyűlködnie, hogy úristen mi ez a sok-sok lego-technik alkatrész?
Szinte minden bútor termékünk saját fejlesztésű, gondos tervezéssel legyártva készül. Nagyon sok termékünket próbálják utánozni és silány egyszerűséggel hamisítani, eladni és megtéveszteni a vásárlót.
Az alábbi útvonalon tudjuk szállítani:
Keszthely - Balaton déli partja (M7-es) - Székesfehérvár - Budapest
közvetlen M0-ás melletti települések (pl. Budaörs, Érd, Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Százhalombatta, Gyál, Üllő, Vecsés, Üllő, Pécel, Gyömrő, Kistarcsa, Veresegyház, Fót,
Dunakeszi, Pomáz)
Gödöllő, Szentendre
Veszprém és a Balaton északi partja mentén.
Ezekre a helyekre a szállítási költség, ami az épület első ajtajáig tart 3. 990 Ft.
Kérjük, eltérő helyekre érdeklődjön!
Figyelem!!
A bútort ma megrendelve nem azt jelenti, hogy másnap már ott is vagyunk vele. Ha azonnal kell Önnek, akkor el kell jönnie érte, miután egyeztettünk időpontot és átvételi helyet.
Szállítás az általunk megadott napon történik, előtte 2-3 nappal email-ben is tájékoztatunk. Egyéni kéréséket meghallgatjuk, de egy megtervezett útvonal alapján szállítunk. Ezt kérjük, vegyék figyelembe.
Összegyűjtött megrendeléseket szállítunk ilyen kedvező áron!
Kérjük, lehetőség szerint email-ben kommunikáljunk, hogy nyomon tudjuk követni mi is a rendeléseket.
Telefonon is elérhetőek vagyunk, de az a tapasztalat, hogy sokszor felhívnak minket "tudja megrendeltem azt a hogyishívják bútort, mikor hozzák" kérdéssel... Na ettől égnek áll a maradék néhány ősz hajszálunk is, mikor a kedves vevő sem tudja, hogy mit is rendelt nagy hirtelen...


Jelenlegi ára: 24 500 Ft
Az aukció vége: 2019-03-16 21:48 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése