2018. július 27., péntek

új unisex csősál kendő fejpánt maszk sál sport headband - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

eladó 1db új uniszex csősál fejkendő arcvédő,   outdoor multicolor többfunkciós sál  sportokhoz egy méretben, a képeken látható mintával!
származási hely: Kína
anyaga: polyester / poliészter
A csomagolás csak a termék fotózása miatt lett kibontva!
Kérem a vevőt, mielőtt licitál figyelmesen olvassa el a fizetési és szállítási feltételeket, nyugodtan kérdezzen, ha valamilyen infót nem talál a termékleírásban!
A terméket ajánlopttan postázom,   nem veszem vissza és nem áll módomban vissazutalni a termék árát,   ha a vevő  figyelmetlenségéből, vagy meggondolatlanságából adódóan (mégsem tetszik neki, vagy rossz méretet választott) gondolta meg magát, mert a képek és infók pontosak!
Ha a vásárló nem jelentkezik vagy nem utal két héten belül, újra indítom a terméket!
  További infó a szállítási feltételeknél!
Megbízhatóságomat ellenőrizheti az értékelésekben. A rossz indulatú vevők akiknek jól esik kevesebbet adni a max pontszámnál, olyan apróságok miatt, amiről nem tehetek ( pl. ha postán sérül a csomagolás, hibák amikre előre felhívtam a figyelmet, vagy nem tudok válaszolni 48 órán belül, mert nincs okostelefonom, amin éjjel-nappal neten lehetnék... ), azok kérem kíméljenek és ne vásároljanak tőlem! Mivel a termék hibáiról előre szólok, és jó minőségű fotók vannak fent, tudja a vásárló mire számíthat!

Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2018-08-10 07:59 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése