2018. március 29., csütörtök

angol Craghoppers , Homokszürke , outdoor , technikai túranadrág , M-es méret UK34 - Jelenlegi ára: 3 900 Ft

Eladó a képeken látható angol Craghoppers outdoor , technikai túranadrág.  A nadrág használt , de nagyon megkímélt állapotban van.  Nincs szakadva, repedve, kikopva.
Ajánlom mindenkinek hétköznapi viseletnek vagy túrázáshoz, sportoláshoz.  Remek strapabíró és kényelmes darab.  
Minden Craghoppers ruha úgy lett tervezve, hogy a legkényelmesebb viseletet jelentse bármilyen körülmények között is legyen használva. Ajánlom túrázáshoz hegymászáshoz , vagy akár mindennapi viseletnek mindazoknak akik szeretik a strapabíró de mégis kényelmes viseleteket.  
Gyártó: Craghoppers
Minőség:  használt , de szép állapotban van
Anyag: 65% polyester, 35% Cotton
Méret: M
Egyéb méret: UK34
Derék (cm): 45-49 gumis 
Csípő (cm): 59 (az üllep felett 10 cm-el mérve)
Hossz (cm): 101
Belső hossz (cm): 72
Szín : Homokszürke
Amennyiben tetszett a termékem , de valamiért nem megfelelő az Ön számára kérem nézzen szét a többi aukcióm között. Rengeteg outdoor, sport és túraruhát valamint kiegészítőt hirdetek ezen kívül is, ami között hátha megtalálja az Önnek megfelelőt.
Kérek minden kedves látogatómat , ha mód és lehetőség van rá, ne licitáljon komolytalanul vagy vásárlási szándék nélkül, időt és energiát spórolva egymásnak.
Minden esetben igyekszem a legrövidebb időn belül postázni a megvásárolt terméket (álltalában 1-2 de maximum 3 nap) ezért kérném a vevőt is , hogy a fizetést is próbálja meg hasonló időn belül teljesíteni. Amennyiben ezt nem tudná megoldani licitálás előtt kérem tájékoztasson.
Igyekszem minden ruhát úgy fotózni, hogy a ruha állapota tökéletesen tükröződjön, de használt ruha lévén előfordulhat minimális esztétikai hiba ami elkerüli a figyelmemet (főleg nehezen észrevehető helyen). Kérek mindenkit ennek tudatában licitáljon.  
Jó keresgélést, és jó Vaterázást !!!!

Jelenlegi ára: 3 900 Ft
Az aukció vége: 2018-04-19 09:33 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése