2018. február 24., szombat

Skytec STWM-712C VHF vezeték nélküli mikrofon szett (1 db KÉZI + 1 db FEJ mikrofon) + 3 ÉV GARANCIA* - Jelenlegi ára: 22

Skytec STWM-712C VHF vezeték nélküli mikrofon szett (1 db KÉZI + 1 db FEJ mikrofon)
Műszaki adatok:
- Típus: Skytec STWM-712C
- Mikrofon: 1 db kézi mikrofon + 1 db Zsebadó, fejmikrofonnal
- Igényes kialakítású, jó minőségű termék
- Elméleti hatótávolság, nyílt terepen: 50 m
- Stabil hatótávolság: 15-20 m
- Frekvencia tartomány: VHF
- Működési frekvencia: 200, 175 MHz és 201, 400 MHz
- Elem/akkumulátor típusa: 2 db AA (ceruza elem) - Nem meríti az elemet, nagyon ritkán kell benne cserélni
- Előerősített kimenő jel, szabályozható
- Kimenet típusa: 1 db XLR papa + 1 db 6, 3 Jack
- Vevő tápellátása: 12v adapterrel, tartozék
- Akár szivargyújtóról vagy bármilyen 12v akkumulátorról is üzemeltethető
- Vevő mérete: 12 x 18 x 40 cm
- Vevő tömege: 0, 6 kg
Termékleírás:
A Skytec mikrofonok a holland discotechnikai óriás, Skytronic termékei. A vállalkozás 1998-as megalapítása óta hatalmas fejlődésen ment keresztül és kiváló árainak köszönhetően lassan egész Európában teret hódít. A gyártó nagy gondot fordít a minőségbiztosításra, minden darabot egyenként tesztel, mielőtt azok elhagynák a gyárat, így termékei nagyon megbízhatóak. Minden Skytec termékre 3 év teljes körű garancia érvényes.
A Skytec STWM szériája árkategóriájának egyik legnépszerűbb típusa, mely számos változatban kapható. Az STWM-711 a széria egy mikrofonos, az STWM-712 a széria két mikrofonos VHF frekvencián működő változata. A szett lényegében mindent tartalmaz, amihez a használat során szükségünk lehet, így a mikrofonokat, vevőt, adaptert, elemet és összekötő kábelt is. Előnye a típusnak, hogy a vevőegység 12v bemenettel rendelkezik, így nem csak 220v-ról használható, hanem akár autó szivargyújtóról vagy bármilyen 12v-os forrásról, akkumulátorról üzemeltethetjük. A mikrofonok elméleti hatótávolsága 50m nyílt terepen, megfelelő körülmények között akár ilyen távolságból is képes működni. A stabil hatótávolság, amit minden körülmény között szakadás mentesen tud, 15-20m. Az adó-vevő közötti kapcsolat erős, épületen belül, falak között is jól használható. Profi minőség, torzítások és zavarok nélkül. A vevőn a mikrofonok hangereje szabályozható az előlapon található potméter segítségével, előerősített vonalszintű jelet képes előállítani. XLR papa és Jack kimenetet egyaránt találunk rajta. A szett nem összetévesztendő a 4-5e Ft-os társaival, ez valóban jó minőség, amely komolyabb felhasználásra is ideálisan alkalmazható. Előnye a típusnak, hogy kézi és fejmikrofont egyaránt tartalmaz, így ötvözi azok előnyeit. Kézi mikrofonját ajánlani tudjuk igényesebb karaoke felhasználásra, kisebb hangosításokra és zenekaroknak egyaránt. Fejmikrofonját minden olyan helyre, ahol akadályt jelent a kézi mikrofon használata, így táncoktatásra, zumba, fitness órákra vagy akár zenekari és beszéd hangosításra egyaránt. Árkategóriájában az egyik legjobb minőséget képviseli.
Mikrofon választék:
A szetthez a gyártó 1 db kézi és 1 db fejmikrofont ad, de több változatban is elérhető és nagyon jól kombinálható.
Gyártó elérhetősége: www. tronios. com
Az MK Discotechnika Kft. a holland Tronios Bv. márkáinak hivatalos magyarországi forgalmazója. A Tronios honlapján található összes terméket 3 év magyarországi garanciával, magyar áfás számlával tudjuk szállítani. Ha bármilyen egyéb termék megtetszik az oldalról, vegye fel velünk a kapcsolatot és beszerezzük önnek. Az ott Euro-ban kiírt árak érvényesek Forintban is, szállítási költség nincs. A tronios. com-on szereplő termékek jelentős részét magyarországi raktárunkból azonnal tudjuk szállítani.
Kábelek, átalakítók, kiegészítők:
A termék mellé bármilyen kábelt, átalakítót, kiegészítőt meg tud nálunk vásárolni. Minden kiegészítő raktáron van, előzetes egyeztetést követően a megrendelt termékkel együtt tudjuk szállítani. Ha valamit nem talál meg webáruházunkban, érdeklődjön telefonon, mindenünk van, de nincs minden külön feltöltve.
Szállítási lehetőségek:
-Személyesen átvehető, kipróbálható Egerben és Budapesten
-Budapesten és környékén ingyenesen házhoz szállítjuk
-Előzetes egyeztetés után átvehető az Eger - Budapest útvonalon
-Utánvéttel 30. 000 Ft alatti végösszeg esetén: 1. 500 Ft
-Előre utalással 30. 000 Ft alatti végösszeg esetén: 1. 500 Ft
-Ha a rendelés végösszege eléri a 30. 000 Ft-ot: INGYENES
Garancia:
- 3 év teljes körű garancia.
14 napos visszaküldési lehetőség:
Ha a tőlünk vásárolt áru nem nyerte el tetszését, az átvételtől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti azt cégünknek! Célunk, hogy mindenki megtalálja nálunk számításait és olyan terméket kapjon, ami valóban megfelel igényeinek. Sok éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően biztosan tudunk megoldást találni az ön részére is. A visszaküldés és elállás részleteit a felhasználási feltételek között találja!
3 év teljes körű garancia.
+++ Szállítás azonnal, raktárról! +++
A terméket raktáron tartjuk, a rendelést követően azonnal tudjuk szállítani, azonban a terméket több felületen is hirdetjük, időnként előfordulhat ideiglenes készlethiány, amikor a szállítási idő megnő.
Budapesten és környékén ingyenesen házhoz szállítjuk
22. 990 Ft/szett
Tekintse meg további termékeinket is a következő linkre kattintva:
TOVÁBBI TERMÉKEK
keverő, zenekari keverő, karaoke keverő, karaoki, 8 csatornás, 6 csatornás, 4 csatornás, effekt, effektes, effektes keverő, effektprocesszor, hangkeverő, hang keverő, dj keverő, djkeverő, midi vezérlő, midi controller, mikrofon, mikroport, fejmikrofon, fej mikrofon, csipesz mikrofon, csipeszmikrofon, ruhára csíptethető mikrofon, ruhára csiptethető mikrofon, mikroport, vezeték nélküli mikrofon, rádiós mikrofon, mikrofon csipesz, headset, fejhallgató, karaoke, hangfal, hangfalpár, hangszóró, mélyláda, subláda, szubláda, szub, sub hangfal, topláda, szélessávú hangfal, középmagas hangfal, karaoke hangfal, hangláda, hang szóró, aktív mélyláda, aktív hangfal, aktívhangfal, aktív hangfalpár, házimozi hangfal, házimozi mélyláda, házimozi sub láda, disco hangfal, disco mélyláda, reflex, házibuli, party, disco

Jelenlegi ára: 22 990 Ft
Az aukció vége: 2018-03-17 19:58 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése