2018. január 31., szerda

Xiaomi Redmi Note 4 4X TPU szilikon tok 5.5" - Jelenlegi ára: 1 390 Ft


A tok használható Xiaomi Redmi Note 4 (Snapdragon és Mediatek) és Redmi Note 4x telefonokhoz is. A tetején univerzálisak a kivágások.  
Anyaga: TPU szilikon
Szín: Fekete
Gyártó: "Noname"
Csomag tartalma
1db Xiaomi Redmi Note 4 4X TPU szilikon tok
Szállítás
A szállítási költségekhez a "Szállítási és garanciális feltételek" fülre szíveskedjen kattintani (Csak Vatera esetén szükséges, TeszVesz esetén ez automatikusan látszik).
A terméket az utalás megérkezését követő 1-2 munkanapon belül postára adom (90%-ban 1 munkanap alatt postázom).
Utánvéttel csak regisztrált, és minimum 5 pozitív értékeléssel rendelkező felhasználóknak küldök, amennyiben nincs nem fizetéssel, vagy termék át nem vételével kapcsolatos értékelése. Az utánvét igényét kérem még vásárlás előtt jelezze, és akkor beállítom a szállítási feltételeknél (MPL Vaterafutárral utánvéttel küldve -Csomagautomatába 950Ft;  PostaPontra 1200Ft; vagy házhoz 1300Ft)
Amennyiben személyesen szeretné átvenni (csak Taksonyban tudom megoldani), kérem még vásárlás előtt érdeklődjön, mert nem mindig van rá időm
Vásárlás menete
A vásárlást követően a rendszer automatikusan küld 2db e-mailt
Az első e-mail a rendelés visszaigazolása lesz, ami tartalmazza a megrendelt tételeket, és a rendelés végösszegét
A második e-mail a vásárlási értesítő, ami tartalmazza az utaláshoz szükséges adatokat
Amennyiben nem kapja meg a fenti e-maileket 15 percen belül, kérem jelezze az itt leírtak szerint. (Előtte célszerű webmailen keresztül is megnézni az e-maileket, mert sokszor a spam mappába kerülnek a Vatera/TeszVesz által küldött levelek. )


Jelenlegi ára: 1 390 Ft
Az aukció vége: 2018-02-20 15:34 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése