2017. október 30., hétfő

EMOS karácsonyi fényfüzér (Classic) időzítővel 240 LED 24m - hideg fehér - Jelenlegi ára: 7 750 Ft

EMOS karácsonyi fényfüzér (Classic) időzítővel 240 LED 24m - hideg fehér
kültéri/beltérifogyasztás: 6 Wforma és megjelenés: klasszikustápellátás típusa: elektromos hálózat (230V)230 cm-es fenyőfára ajánlottA karácsonyi fényfüzérek a fenyőfa díszítését szolgálják, beltéren és kültéren egyaránt. Időzítő (TIMER):
A fényfüzér a transzformátor (adapter) testébe beépített időzítővel rendelkezik. Az első kapcsolás után a füzér folyamatosan világít. A második kapcsolás után (egy zöld lámpa világítani kezd) az időzítő 6 órára lesz beállítva. Annak elteltével automatikusan kikapcsol és kikapcsolva marad 18 órán keresztül. Az időzítő automatikusan ezekkel az időközökkel működik (6 óra/18 óra), amíg kikapcsolásra nem kerül egy harmadik kapcsolással. Hirdetett termékeinket általában 1 héten belül szállítjuk, viszont mivel raktáraink készlete is véges (és nem csak a vaterán értékesítünk), így ez változhat!
Amennyiben pontosabban szeretné tudni a várható szállítási időt vagy csak a termékkel kapcsolatban lenne további kérdése, rendelés előtt kérdezzen bátran minden hétköznap 9-17 között!
Cégünk jelenleg alanyi adómentes, így nem számít fel általános forgalmi adót!
A terméket Sopronban díjmentesen kiszállítjuk!
Csere, - beszámítás, - alku nem lehetséges!
Cégünk nyitva tartása H-P 9: 00-17: 00 között van, így értesítőinket is csak ekkor tudjuk küldeni (hétvégén és ünnepnapokon nem! )
Megértését köszönjük!
Több termék rendelése esetén is csak egy szállítási díjat számítunk fel!!!
Köszönjük megtisztelő bizalmát!
ZY0805T;

Jelenlegi ára: 7 750 Ft
Az aukció vége: 2017-11-20 13:03 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése