2017. május 28., vasárnap

Nokia Lumia 920 T-mobil függő mobiltelefon + töltő! - Jelenlegi ára: 14 390 Ft

TISZTELT AUKCIÓ FIGYELŐK ÉS FELHASZNÁLÓK! SZERETNÉM FELHÍVNI A FIGYELMET, HOGY A POSTAI FELADÁS AZ UTALÁS BEÉRKEZTÉT KÖVETŐ 2-3 MUNKANAPON BELÜL LEHETSÉGES, MIVEL SZÜLEIM POSTÁZZÁK A TERMÉKEIMET, AMI NÉMIKÉPP TÖBB IDŐT IGÉNYEL A MUNKÁJUK MIATT! KÉREM, HOGY EZT MINDENKI VEGYE FIGYELEMBE ÉS LEGYEN TÜRELEMMEL! AKI ELŐRE LÁTHATÓLAG LÁTJA, HOGY SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN VALAMIRE, KÉREM NE AZ UTOLSÓ PILLANATBAN KÖZÖLJE ill. VÁSÁROLJA MEG A TERMÉKE(I)MET! MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNÖM!
TÖBB TERMÉKEM EGYÜTTES VÁSÁRLÁSA ESETÉN TERMÉSZETESEN EGY, A SÚLYNAK MEGFELELŐ POSTAKÖLTSÉGET KELL FIZETNI, TEHÁT A VÁSÁROLT TERMÉKEK SZÁMA MINDEGY, MIVEL EGY POSTACSOMAGBAN FEL TUDOM ADNI!
Eladó a képeken látható fekete színű, T-mobile függő, használt, de nem leharcolt állapotú Nokia Lumia 920 mobiltelefon töltővel! Kisebb karcok előfordulhatnak rajta, de sehol nem törött, vagy sérült. Szinte kizárólag csak tokban volt használva! A kijelző is teljesen ép! Csak amiatt eladó, mert vásároltam egy másik 920-ast fehér színben. Nagyon megbízható telefon, igen kellemes érintőképernyővel! Nem véletlenül tartja az árát a piacon!
Az akkumulátora készenlétben energiatakarékos módban kb. 5 napig bírja!
Egy Windows újra telepítés nem ártana neki, mert kicsit lassú a szoftver jelenleg. Mivel én ehhez nem értek, így ez a vásárlónak a "feladata" lesz.
Az aukció tárgya tehát maga a telefon ill. egy Nokia töltő! A gyári töltőjének usb kábele megtört sajnos, emiatt adom a képeken látható másik töltőt hozzá.
Gyári doboza és a hozzá tartozó leírás is megvan, de természetesen dobozával együtt drágább a telefon.
CSERE KÖSZÖNÖM NEM ÉRDEKEL!
Fizetéssel és áru átvétellel kapcsolatos információk az utolsó képen olvashatóak!
DPD futárral is tudom küldeni 890 Ft-ért!


Jelenlegi ára: 14 390 Ft
Az aukció vége: 2017-06-18 06:13 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése