2017. március 27., hétfő

Center Point 3-9x40 RG céltávcső - Jelenlegi ára: 40 650 Ft


A Center Point 3-9x40 mm céltávcső egy kompakt, variálható nagyítású távcső. Remekül használható céllövészethez 10-100 méteres tartományban, de akár messzebb is lőhetünk, ha fegyverünk erre lehetőséget biztosít. A 40 mm átmérőjű gyűjtőlencsének köszönhetően nem csak a céltárgy és közvetlen környezete látható, hanem a céltárgy és annak tág környezete is, megkönnyítve ezzel a célkeresést. A széles zoomtartománynak köszönhetően célkeresésre és a találat megtekintésére is használható.
Extrém körülmények között tesztelve, időjárásálló kialakítás, ellenáll a hidegnek, az esőnek és nagy kaliberű fegyvereken is alkalmazható
Többszörös bevonatú lencsék
A tubus egy darabból készült
Nitrogén töltetű tubus
Lencsevédőkkel és 1? Picatinny szerelékkel
Megvilágított Mil-Dot szálkereszt
AO, frontparalaxos változat
Az AO (Adjustable Objective) jelölés a paralaxis állítás lehetőségét jelöli. A parallaxis állítási lehetőséggel ellátott távcsövek beállíthatók úgy, hogy egyszerre a szálkereszt és a céltárgy is éles legyen. Tehát ugyanolyan élesen látjuk a 20 vagy akár a 100 méterre lévő céltárgyat is, úgy, hogy a szálkereszt is tökéletesen éles. Azoknál a távcsöveknél, amelyek nem rendelkeznek parallaxis állítási lehetőséggel, ott jellemzően 20 (légfegyver távcső), 100 (vadászfegyver távcső) méterre van a parallaxis beállítva. Amennyiben a célpontok különböző távolságra helyezkednek el, akkor célszerű olyan távcsövet választani, ahol a parallaxis állítható.
A Center Point 3-9x40 RG céltávcső tulajdonságai:
magas minőségű lencsék
fejlett lencsevédő bevonat
3-9-szeres nagyítás, zoomos
40 mm-es gyűjtőlencse
22 mm-es szerelékkel
parallax beállítás: korlátlan
Megvilágított Mil-Dot szálkereszt
RG (Red or Green) - Zöld és piros színű szálkereszt megvilágítás
hossz: 352 mm
tömeg: 0. 38 kg
lencsevédőkkel


Jelenlegi ára: 40 650 Ft
Az aukció vége: 2017-04-17 13:48 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése