2016. december 27., kedd

állványos lézeres szintező készlet, vízmérték - Jelenlegi ára: 9 000 Ft

1 db Lézeres szintező készlet, vízmérték ahogy a képen látható
Gyártó : Mannesmann
Tipus 81125
Az állvány és szintező szétszedve a képeken látható saját
dobozban szállítható
A lézer 2 db elemmel működik
Tartozék: 2 db AAA 1, 5 V elem
Új, feltehetőleg csak kipróbálásra lett kibontva, valamint  az itt
látható képek készítésekor  (a képeken látható növény nem tartozék)
Eredeti magyar nyelvű leírás nincs meg , interneten elérhető
Garancia 12 hónap
Személyes átvétel lehetőség alapvetően nincs. Külön kérésre ennél a cikknél a méret és súly miatt személyes átvétel azonos fizetési feltételek mellett, (csomag átvétel) a pénz számlára érkezése után lehetséges. Ekkor a postadíjat nem kell utalni. Az utalt összeg munkanapokon általában 4 óra alatt érkezik meg, kérem személyes átvétel esetén ezt figyelembe venni. A terméket csak olyan személy veheti át, aki az általunk a rendelés után küldött egyedi azonosító kódot be tudja mutatni az átvételkor.
Figyelem - ezt a terméket csak az itt található szállítási feltételekben felsorolt módon küldöm a Vatera regisztrált címére. Ezért licitásás vagy rendelés előtt győződjön meg róla, hogy a regisztrált postacíme érvényes és teljes legyen
Kérlek licitálás előtt olvasd el a bemutatkozó oldalt is, képek alatti kis narancssárga gomb továbbá a szállítási ? garanciális feltételeket és sikeres licit után a küldött részletes vásárlás utáni tájékoztatót is.  A licit megtételével elfogadod az itt leirt feltételeket.
MODERÁTOR figyelmébe - ne töröld le 
Kereskedők esetében a távollévők közötti szerződése és tájékoztatási kötelezettségre vonatkozó szabályok 2014 júniustól történő változásnak való megfelelés a 45/2014. (II. 26. ) Korm. Rendelet 4. § / 6 a) és b) , továbbá a § (1) és 21 § (1) alapján
Kereskedelmi értékesítés. A termék kézhezvételétől számítva a vevőnek 14 napos elállási joga van a hatályos jogszabályoknak megfelelően. Az elállási jogot írásban lehet érvényesíteni. Teljes pénz visszatérítés a termék hiánytalan, eredeti állapotban van a visszaküldés után. Ajánlott értékbiztosításos küldeményként javaslom feladni ebben az esetben, mert a csomag nyomtalan elvesztése esetén visszatérítés nincs. Ennél a terméknél a visszaküldés költsége a vásárlót terheli.
Céges hirdető adatai
SEBO ATTILA e. v.
2100 GÖDÖLLO SEMMELWEIS UTCA 2.
Adószám
66715502-1-33
Kapcsolattartás: ezen hirdetéssel kapcsolatos kapcsolattartás a Vatera levelező rendszerével történik

Jelenlegi ára: 9 000 Ft
Az aukció vége: 2017-01-05 00:49 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése