2016. október 28., péntek

Ikreknek 3-4év 86-92-98 Fehérnemű alsó csomag 25db - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Kedves Látogató!
Ebben az aukcióban 2-4 évesekre ( 92-98-104 ) való, Alsónadrág ÉS trikó csomagot kivánok eladásra kinálni Önnek.
AJÁNDÉKBA 2 DB 98/104 ÚSZÓNADRÁGOT ADOK!
Kérem, tekintse meg az ajánlatomat és döntsön tetszése valamint kiadási kerete szerint. Ikerfiaim lévén, sok egyforma vagy nagyon hasonló termékkel találkozhat, de vannak női, kismama, férfi csomagjaim is. Néha összegyűlik játék is, ami csomagban szokott megjelenni a hirdetéseim között.
Általában a méretek,, amelyek a ruhacimke szerint vannak, nem mindig egyezik az igazi méretével!!! Példa: 74-es póló, 74-esnek cimkézve, de a méretek alapján 80-as. Ezért kérem, figyelmesen olvassa el, ha mérésre kerültek a termékek és azt feltüntetem. Nézze meg, az Ön által mért méreteket és hasonitsa össze az enyémekkel, hogy biztosan jó legyen az ajándékozottnak! Ahol nem tüntettem fel külön a méret méréseimet, a méret a cimke szerint is megegyező.
 
17 db Alsónadrág ( 2db enyhe foltosodott, néhány kopott mintás)
4 db Trikó
AJÁNDÉK! 2 db Úszónadrág 98/104 méretűek, csillagmintás és oldalcsikos
Előforduló márkák: Scooby-Doo, Disney, Next
Használt termékek, de többségük jó állapotú!
A hirdetett termékek minősége az adott terméknél feltüntetve van. Hordhatatlan, használhatatlan terméket sosem bocsátok eladásra! Olyan termékek vannak nálam, amelyeket családtagjaimra is ráadnék, és nekik odaadnék szivesen! A termékeknél amelyek maradandó, vagy az elfogadhatónál nagyobb, ott jelezni szoktam! A termékeket alaposan átvizsgálom a feladás előtt (mérésnél meglátni) és a legjobb belátásommal leirt állapotú. Ön a feltüntetett állapotban lévő terméket fogja kézhez kapni!
Általános besorolási jelzések az állapotjelzésének megfelelően.
ÚJ, CIMKE NÉLKÜLI j elölésnél: Sosem használt, vagy csak p! róbált termékről és egyszeri (feladás előtti) mosása volt.
ÚJSZERŰ jelölésnél: A termékek  használtak ugyan, de nem nyúltak, kopottak, szakadtak, foltosak! Patentolásuk,, cipzárolásuk rendben vannak.
HASZNÁLT jelölésnél: Mosható és maradandó csekély foltosodás, bolyhosság, szinfakulás, minta töredezés, alakvesztés előfordulhat, de ezt megpróbálom jelezni is az adott terméknél (ha észreveszem). Apró, tűhegynyi varrott "lyuk" lehetséges, de ezt is jelezni próbálom!
Állat, -dohányfüst mentesen élünk, karbantartott higéniával!
A Téli időszak miatt, a termékeket nem tudom frissen mosottan feladni Önnek, mert a száradási idő hosszú, olykor 5 napot is igénybe vesz! Ha igényli ezt, kérem külön jelezze! A termékek tisztán, vasalva lettek eladásra bocsátva, de van olyan termék, amely sokat állt dobozban, igy a frissitő átmosás rájuk fér!
Ha úgy döntött, vele m szeretne üzletet lebonyolitani (amit, előre is köszönök), akkor az alábbiakban a tájékoztatómat olvashatja erről:
Ha több terméket vásárol nálam, vagy több termék licitálás alatt van, kérem jelezze és összevárhatjuk azokat vagy vásárlás előtt összegyűjtve lezárhatom Önnek a megbeszélt áron, feltételekkel.
Ha Ön megvásárolta a terméket, kérem, hogy a postázási módot megfelelően válassza ki és levélformában jelentkezzen a "leütés" után, amelyre 5 MUNKANAP-ot tudok várni. Ezután, Ön kap egy összesitő és részletező levelet, amelyben szerepelnek az adatok és a postadijjal együtt utalandó összeggel.
A postázás, ha Magyar Postán keresztül indul, az utalást beérkezően maximum 3 munkanap alatt teljesitem, ha Futárszolgálat (DPD) szerint zajlik,, szinténtén az utalás beérkezte után, max másnap leadott igényléssel jut el Önhöz. MEGBIZHATÓSÁG, ÁR , GYORSASÁG ÉS HÁZHOZ SZ� �LLITÁS MIATT ÁLTALÁBAN A DPD FUTÁRSZOLGÁLATOT S! ZOKTAM ELŐNYBEN RÉSZESITENI, AMENNYIBEN A TERMÉK MEGHALADJA A 750 GRAMMOT, VAGY TÖBB SÚLYT! Ez alapján éri meg anyagilag a legjobban Önnek!
Az automatikus üzenetem részleges információt tartalmaz! Hiányzik a pontos postaköltség, valamint ha Ön több aukciót vitt, ennek összesitése!
HA A TERMÉK VÁSÁRLÁSA (KAPCSOLATFELVÉTEL, UTALÁS) NEM BONYOLÓDIK LE 1 HÉT ALATT, VALAMINT NEM JELENTKEZIK ÉRTE VAGY ELÉRHETETLEN, NEGATIV ÉRTÉKELÉSSEL ÚJRA INDITOM A TERMÉKET!
Köszönöm, hogy megtisztelt bizalmával és figyelmével valamint, az idejével!
Remélem, hogy találni fog szükségének megfelelőt nálam!
További szép napot, éjszakát és mindenben megfelelő eladást, vásárlást kivánok: Ebby2

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2016-11-17 20:47 . Ikreknek 3-4év 86-92-98 Fehérnemű alsó csomag 25db - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése