2016. augusztus 29., hétfő

Lutigold lutein zeaxanthinnal 40mg 60db egészséges - Jelenlegi ára: 4 590 Ft


Lutigold lutein zeaxanthinnal 40mg 60db egészséges szemért
Hatóanyag: 40 mg lutein, 1600 mcg zeaxanthin kapszulánként
60 darab/doboz
Gyártó: Puritan’ s Pride
A luteinről, élettani hatásai:
A lutein (40mg/kapszula) és zeaxantin tartalma a szem természetes védőanyagai, késleltetik a szem öregedési folyamatát, védik a retinát a káros sugárzásoktól, óvják a makula épségét.
A zeaxantin elnyeli a kék fényt és a káros oxidatív ágenseket a szemben (lencsében és a retinában), így hozzájárul a retina egészségének megőrzéséhez. Stabilizálja a membránokat, így hozzájárul a retina membránjának fénnyel szembeni védelméhez. A luteinnel együtt az egészséges makulában található, amely a test legnagyobb karotinoid raktára. A megfelelő bevitel hozzájárul a retina azon részének épségének és egészségének megőrzéséhez, amely a megfelelő látáshoz nélkülözhetetlen.
A lutein és a zeaxantin elnyelik a nap káros ibolyántúli sugarait és semlegesítik a retinában (a szem fényérzékeny részében) lévő szabadgyököket, amivel csökkenthetik a sárgafolt-degeneráció veszélyét, az idősebb korban jelentkező gyakori szembetegség és látásvesztés fő okát. A retina középső területén, az úgynevezett sárgafoltban vagy makulában (a makula latin neve "macula lutea" azaz "sárgafolt") találhatók a látóideg-végződések a legsűrűbben, ennélfogva ez a terület teszi lehetővé az éleslátást; ezen kívül a sárgafolt tartalmazza a szervezetben a legmagasabb mennyiségben a luteint és a zeaxanthint. A szerepük - legalább részben - az, hogy kiszűrjék azokat a fénysugarakat, melyek a makula degenerációra jellemző homályos látást okozhatják. A lutein és a zeaxanthin sárga festékanyagok (pigmentek), amelyek elnyelik a kék fényt - azt a fényt, amelyik egyébként a szemben károsodást oko zhatna.
Az emberi szervezet nem tudja ! a látáshoz nélkülözhetetlen luteint előállítani, ezért azt táplálkozásunkkal kell magunkhoz vennünk.
A számítógépes munka, a gyakori televízió nézés és éjszakai vezetés különösen megterhelőek a szemnek.
Ha valamiből több darabra lenne szüksége a meghirdetettnél, kérem, érdeklődjön, hogy van-e raktáron megfelelő mennyiség.
Postázás: Általában az átutalás megérkezését követő munkanapon/hétköznapon.
Kérem, nézze meg a többi eladó cikkemet is! Többféle vitamin, ásványi anyag, étrend-kiegészítő is van eladó!
Ajánlott levélként 505. - Ft, elsőbbségi ajánlott levélként 560. - Ft a postaköltség. Személyes átvételre Ukkon van lehetőség. Utánvétellel nem postázok.


Jelenlegi ára: 4 590 Ft
Az aukció vége: 2016-09-19 21:30 . Lutigold lutein zeaxanthinnal 40mg 60db egészséges - Jelenlegi ára: 4 590 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése