2016. július 31., vasárnap

Új, Apple Watch Aluminium Case Silver 38mm (Black - Jelenlegi ára: 102 989 Ft

Új, Apple Watch Aluminium Case Silver 38mm (Black Sport Band) () Garancia: ATelefonok, Tabletek, Okosórák újjak, minden esetben kártyafüggetlenek, és minden tartozékkal, dobozában kerülnek átadásra Minden készülékre 1 év teljeskürűgarancia és 2 év korlátozott szoftver garancia vonatkozik!
Használtkészüléket be tudok számolni, de csak az új, piaci értékének kb. 50% -ig. Aki esetleg keveselné az összeget, azt kérném próbálja meg elöbbitt eladni a készülékét! Továbbitermékek
Kellemes Vaterázást kívánunk! Szállítás/Átvétel: A szállítási idő a 14 óráig vásárolttermékeknél!
Budapesti és Vid ék szállíitás esetén válaszott típustól függően 1-4munkanap. Személyesátvétel Budapesti üzletünkben: INGYENES Előre utalássalFutárral: 2500 Ft. Vidéki szállításFutárral 2500 Ft Budapestiszállítás Futárral 1490 Ft. Fizetés: Személyes átvétel Budapesti üzletünkben:
Készpénzben átvételkor
Előre utalás: Utalással Utánvétel: Készpénzben átvételkor Futár Budapesten: Készpénzbenátvételkor a futárnak Vásárlás: A feltüntett! et árak 1 dbkészülékre vonatkoznak. A vásárlás követően kéremmindenki jelentkezzen a termékért, telefonon vagy e-mailben. A sikereskapcsolatfelvétel után rendeljük meg a készüléket, illetve a készletenlévő készülékek esetében félretesszük átvételig. FIGYELEM!!! Akészülékeket rendelésre hozzunk, így egyeztetés szükséges. Ha nemjelentkezik az illető, illetve nem elérhető, addig nem rendeljük be. Előfordulhathogy a készülék jelenleg nem rendelhető, elfogyott, vagy esetleg várnikell rá. Ilyenkor mindig tájékoztatunk mindenkit. Tanácsos vásárláselött kérdezni. Igyekszünk a már nem elérhető telefonokat leszedni. Haesetleg egy terméket nem tudunk adni, mert elfogyott, vagy nemrende lhető, és ezálltal meghiúsul a vétel, akkor megkérünk mindenkit nenegatívoljon. Az ebből eredő negatívokat, töröltetjük. Leírás: MéretMagasság38. 6mmSzélleség33. 3mmMélység10. 5mmSúly25gTulajdonságokJellemzőkEzüst vagy szürke aluminíum házJellemzőkIon-X glassJellemzőkRetina kijlező Force TouchJellemzőkSport Band nemesacél bevonatJellemzőkPulzusszám érzékelő , gyorsulásmérő, giroszkóp JellemzőkKörnyezeti fényérzékelőJellemzőkHangszóró és mikrofonJellemzőkWi-Fi (802. 11b/g/n 2. 4GHz)JellemzőkBluetooth 4. 0JellemzőkAkár 18 óra akkumulátor használatJellemzőkVizzállóTartozékokMágneses töltőkábel ( 2 m )TartozékokUsb töltő adapterTartozékokSport Szij (3 méretben állítható, S / M vagy M/L) "

Jelenlegi ára: 102 989 Ft
Az aukció vége: 2016-08-21 11:41 . Új, Apple Watch Aluminium Case Silver 38mm (Black - Jelenlegi ára: 102 989 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése