2016. május 31., kedd

Hálós szennyes tartó / ruha- és játéktároló - Jelenlegi ára: 1 090 Ft


Hálós szennyes tartó / ruha- és játéktároló
Kinőtted a gardróbot? Már nem férsz el a sok szennyes ruhától, és teregetés előtt többször is kell fordulnod, mire mindet sikerül kiszedned a mosógépből?
Ezekben a sokrétűen hasznosítható hálós tárolókban elférnek egymás mellett a ruhák, törölközők, és akár a gyerkőcök plüssjátékai is, de a szennyes vagy éppen a frissen mosott ruhák tárolására is kiválóan alkalmas.
Pehelysúlyának és minimális helyigényének köszönhetően rendkívül mobilis, utazáshoz, nyaraláshoz, költözéshez is ideális, apartmanban/táborban/kollégiumban is a mindennapok nélkülözhetetlen kelléke lesz. Hálós szövete biztosítja a szellőzést, így a textilek/játékok megőrzik frissességüket, illetve a szennyes sem fülled be.
Könnyedén szét- és összehajtható! Ha épp nincs szükséged rá, egy egyszerű mozdulattal szempillantás alatt ö! sszehajthatod, egy mindössze 20 cm átmérőjű kör formába, amit a kis oldalzsebbe csomagolhatsz.
Rendelés esetén, választásod a megjegyzés rovatban jelezd felénk, hogy biztosan olyat csomagoljunk be Neked, amilyet szeretnél.
Technikai információk:
Hálós szennyestartó / ruha- és játéktároló
Anyaga: poliészter
Légáteresztő
Összehajtható
Oldalzsebbel
Mérete: 30 x 30 x 48 cm, összehajtva átmérője 20 cm
Kapható színek: piros, narancs, lila, világoskék, pink
A termékre 12 hónap garanciát vállalunk!
Eredeti ár: 3 990 Ft
Akciós ár:
1 090 Ft


Jelenlegi ára: 1 090 Ft
Az aukció vége: 2016-06-21 19:30 . Hálós szennyes tartó / ruha- és játéktároló - Jelenlegi ára: 1 090 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése