2016. április 25., hétfő

Villanypásztor vezérlő elektronika, 400V inverter - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Eladó a képeken is jól látható villanypásztor vezérlő elektronika.
Használatához szükség van egy autótrafóra és kondenzátorra, meg persze egy műanyag dobozra. 12v-ról működik, ami lehet akkumulátor vagy egy 12v-os trafó.
Állítani lehet az erősségét és a szikra sűrűségét.
Invertert tartalmaz, ezért nagyobb távolságon is képes tartani az energiáját. Bekötése egyszerű sorkapcsok segítségével. A panelon találhatóak rögzítési pontok is.
A panel kipróbált, üzemképes, garancia is van rá, megfelelő használat esetén. A bekötéshez szükséges dokumentumokat is küldöm (mindent tartalmaz). Teljesen amatőröknek nem javaslom az összeszerelést, ügyelni kell az érintésvédelemre. Mivel 220V invertert tartalmaz ezért bekötés után a panel hátoldalához érni tilos.
A képen látható gyújtótrafó(gépjármű) és kondenzátor(20uf) kell hozzá, a csomag ezeket nem tartalmazza,! külön rendelhető.
Lakóépületek megvédésére is használható, teljes kapacitáson, egyszer meglehet fogni a vezetéket, másodjára már nem fog hozzáérni.
A posta előreutalással 500Ft, utánvéttel 1255Ft.
A képen látható elektronika a valóságtól eltérhet a lemez színe, lakkozás, és a hűtőborda miatt, de működését, tulajdonságát ezek a tényezők nem befolyásolják.

Jelenlegi ára: 7 000 Ft
Az aukció vége: 2016-05-16 20:54 . Villanypásztor vezérlő elektronika, 400V inverter - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése