2016. március 29., kedd

the T-AMP E800 végfok erősítő 2x500w + GARI* - Jelenlegi ára: 80 990 Ft

the T-AMP E800 végfok erősítő 2x500w Bridge: 1x880w
Műszaki adatok:
- Teljesítmény 4 ohm: 2x500w
- Teljesítmény 8 ohm: 2x350w
- Teljesítmény 8 ohm BRIDGE: 1x880w
- Max teljesítményfelvétel: 1500 w
- Frekvencia átvitel: 20 Hz - 20kHz
- Stereo, Bridge (híd), Paralel üzemmód
- Állítható bemeneti érzékenység
- Limiter (ki-be kapcsolható)
- Kapcsolható Lift/GND
- Bemenetek: sztereo RCA, XLR mama, 6, 3 Jack
- Kimenet: Speakon, tekerős banándugó
- Teljes körű védelem
- Nagy méretű hűtőborda
- Aktív, ventilátoros hűtés
- Méret: 48 x 8, 8 x 34 cm (szé x ma x mé)
- 2 Unit magas
- Tömeg: 11, 3 kg
- Erőteljes, dinamikus hangzás
Termékleírás:
A főleg kedvező áraitól és magas minőségétől ismertté vált német T-AMP termékek az MK Discotechnikának köszönhetően, 3 év magyarországi garanciával, hazai ! forgalmazótól vásárolhatók meg. A gyártó 1990-es megalapítása óta az egyik legnagyobb európai beszállítóvá nőtte ki magát. Erősítőire nem csak magas megbízhatóság és kedvező ár jellemző, de teljesítményben is felülmúlja a többi gyártó hasonló árkategóriájú termékét.
A T-AMP E szériája a gyártó olcsóbbik és ezáltal legnépszerűbb sorozata. Két tagja van, az E400 (2x190w) és E800 (2x500w) típusok. A kedvező ár ellenére, ebben a sorozatban is professzionális megoldásokat találunk. A végfokot aktív, ventilátoros hűtéssel és nagy méretű hűtőbordákkal látták el. Sztereo, Paralel és Bridge (híd) üzemmódban egyaránt használható, hídba kötve megduplázódik a teljesítmény, így akár nagyobb ládák, mélyládák hajtására is ideális. A teljes körű védelem mellett a beépített limiter garantálja a hosszú távú megbízhatóságot. Túlhajtás esetén a Limiter automatikus! an csökkenti a hangerőt, megóvva ezzel az erősítőt az e! setleges problémáktól. Bemeneti érzékenysége három érték között állítható, így akár kisebb bemeneti jel esetén sincs probléma, előerősítő nélkül is jól használható. A végfok teljesítményéhez és árához képest tisztességes tömeggel rendelkezik, jól megépített masszív darab, toroid trafóval szerelve. Teljesítményfelvétele igen magas, van benne tartalék. Ennek is köszönhetően dinamikus, erőteljes hangzás jellemzi, mellyel kiemelkedik a többi gyártó hasonló árú terméke közül. A termék ideálisan alkalmazható zenekari felhasználásra, házibuliban, kisebb hangosításokon és discoban is. Sem hangminőségben, sem teljesítményben nem fog csalódást okozni. 3 év teljes körű magyarországi garanciával, hazai szervizháttérrel értékesítjük.
Kábelek, átalakítók, kiegészítők:
A termék mellé bármilyen kábelt, átalakítót, kiegészítőt meg tud nálunk vásárolni. ! Minden kiegészítő raktáron van, előzetes egyeztetést követően a megrendelt termékkel együtt tudjuk szállítani. Ha valamit nem talál meg webáruházunkban, érdeklődjön telefonon, mindenünk van, de nincs minden külön feltöltve.
Szállítási lehetőségek:
-Személyesen átvehető, kipróbálható Egerben és Budapesten
-Budapesten és környékén ingyenesen házhoz szállítjuk
-Előzetes egyeztetés után átvehető az Eger - Budapest útvonalon
-Utánvéttel 30. 000 Ft alatti végösszeg esetén: 1. 500 Ft
-Előre utalással 30. 000 Ft alatti végösszeg esetén: 1. 500 Ft
-Ha a rendelés végösszege eléri a 30. 000 Ft-ot: INGYENES
Garancia:
- 3 év teljes körű garancia.
8 munkanapos visszaküldési lehetőség:
Ha a tőlünk vásárolt áru nem nyerte el tetszését, az átvételtől számított 8 munkanapon belül jelezheti felénk, majd visszaküldheti azt. Ilyen problé! ma esetén vegye fel velünk a kapcsolatot, a további teendőkről is! mertetjük. A visszaküldés költsége a vásárlót terheli. Elvárás, hogy visszaküldött áru ugyanolyan állapotban és eredeti dobozában legyen, mint ahogy azt a vevő kézhez kapta.
3 év teljes körű garancia.
+++ Szállítás azonnal, raktárról! +++
A terméket raktáron tartjuk, a rendelést követően azonnal tudjuk szállítani, azonban a terméket több felületen is hirdetjük, időnként előfordulhat ideiglenes készlethiány, amikor a szállítási idő megnő.
Budapesten és környékén ingyenesen házhoz szállítjuk
80. 990 Ft/db
Tekintse meg további termékeinket is a következő linkre kattintva:
TOVÁBBI TERMÉKEK
keverő, zenekari keverő, karaoke keverő, karaoki, 8 csatornás, 6 csatornás, 4 csatornás, effekt, effektes, effektes keverő, effektprocesszor, hangkeverő, hang keverő, dj keverő, djkeverő, midi vezérlő, midi controller, mikrofon, mikroport, fejmikro! fon, fej mikrofon, csipesz mikrofon, csipeszmikrofon, ruhára csíptethető mikrofon, ruhára csiptethető mikrofon, mikroport, vezeték nélküli mikrofon, rádiós mikrofon, mikrofon csipesz, headset, fejhallgató, karaoke, hangfal, hangfalpár, hangszóró, mélyláda, subláda, szubláda, szub, sub hangfal, topláda, szélessávú hangfal, középmagas hangfal, karaoke hangfal, hangláda, hang szóró, aktív mélyláda, aktív hangfal, aktívhangfal, aktív hangfalpár, házimozi hangfal, házimozi mélyláda, házimozi sub láda, disco hangfal, disco mélyláda, reflex, házibuli, party, disco

Jelenlegi ára: 80 990 Ft
Az aukció vége: 2016-04-19 19:36 . the T-AMP E800 végfok erősítő 2x500w + GARI* - Jelenlegi ára: 80 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése