2016. január 28., csütörtök

GUCCI SZEMÜVEGTOK(tk871) - Jelenlegi ára: 890 Ft

Keveset használt  Amerikából és Hollándiából származó termékekkel foglalkozunk. 4 TERMÉK EGYSZERI VÁSÁRLÁSAKOR, VAGY HA A TERMÉK ÁRA ELÉRI AZ 5500FT -OT INGYEN POSTA MPL POSTAPONTIG. GUCCI SZEMÜVEGTOK.
Felelőséget csakaz ajánlott levélként illetve postai csomagként, vagy MPL vatera futárral feladott küldeményekre vállalok.
Saját kérésre sima levélként feladott küldeményekre posta elvesztés esetén kártérítést nem fizetek. A termékről és a szállítási díjjról áfás számlát mellékelek a csomagban, arra a névre és címre amit a vatera kia. d.
POSTÁZÁS HETENTE KÉT NAPON SZERDÁN ÉS PÉTEKEN TÖRTÉNIK, A SZÁMLÁT A TERMÉRŐL ÉS A POSTAKÖLTSÉGRŐL  MINDEN ESETBEN A CSOMAGBAN TALÁLOD!
Személyes átvétel kizárólag Gödöllőn lehetséges, sem Pesten , Sem sehol máshol! A MAGYAR JOGSZABLYOK SZERINT AZ INTERNETES ELADÁSOKNÁL AZ ÁTVÉTELTŐL SZÁMÍTOTT 14 NAPON BELÜL A VÁSÁRLÁSTÓL ! ELÁLHATSZ, A TERMÉKET VISSZAKÜLDHETED AMENNYIBEN NEM VAGY ELÉGEDETT, AMINT A VISSZAKÜLDÖTT TERMÉKET ÁTVETTÜK A VÉTELÁRAT ÉS CSAK AZT , POSTAKÖLTSÉGEK NÉLKÜL VISSZAUTALJUK! MINDEN TERMÉKRŐL RÉSZLETES FOTÓ KÉSZÜL, MELY TÜKRÖZI A TERMÉK ÁLLAPOTÁT!
HA BÁRMELY TERMÉKET VISSZAKÜLDESZ, MINDEN ESETBEN A VISSZAFELÉ ÚT POSTAKÖLTSÉGÉT NEKED KELL FIZETNED!!
A vatera minden vásárlás után automatikusan értesítőt küld e-mailt, melyben minden az utaláshoz , ill kapcsolatfelvételhez szükséges adatot megtalálsz! KÉRLEK LEÜTÉSTŐL SZÁMÍTOTT 7 NAPON BELÜL AZ ANYAGI RÉSZÉT RENDEZZD, ELLENKEZŐ ESETBEN ELÁLLOK AZ ELADÁSTÓL---NEGATÍV ÉRTÉKELÉS MELLETT.
TERMÉSZETESEN HA TÖBB TERMÉKET VÁSÁROLSZ A TERMÉKET ÖSSZEVÁRHATÓK, HOGY 1 CSOMAGBAN MENJEN, CSAK TUDJAK RÓLA  
AMENNYIBEN AZ OLDALUNKON LICITÁLSZ, VAGY FIX ÁRON VÁSÁROLSZ ELFOGADOD A SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEKET! HA NEM ÉRTESZ EGYET ! BÁRMELY FELTÉTELLEL KÉRLEK NE VÁSÁROLJ TŐLÜNK

Jelenlegi ára: 890 Ft
Az aukció vége: 2016-02-17 22:20 . GUCCI SZEMÜVEGTOK(tk871) - Jelenlegi ára: 890 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése